Bouwkundige werkzaamheden

Rensink wordt nog te vaak gezien als het schildersbedrijf wat zij vroeger was. Die tijd is echter al lang voorbij. Rensink is al jaren een volwaardig totaalonderhoudsbedrijf. Dit betekent dat wij het bouwkundige werk ook volledig geïntegreerd hebben in onze productieprocessen. Rensink heeft eigen timmerlieden in dienst. Deze vakmensen weten precies hoe te handelen bij bouwkundige werkzaamheden. Houtrenovatie is de meest voorkomende (klein) bouwkundige handeling. Maar ook het bewerken en plaatsen van een dakkapel, dakbedekking, deuren, ramen, etc. is voor ons geen enkel probleem.

Houtrot

Voorkom ernstige schade

Het in een vroeg stadium vaststellen van houtrot is belangrijk om ernstige schade en ingrijpende herstelmaatregelen te voorkomen. De door houtrot aangetaste delen worden door onze vakmensen verwijderd en vervangen. Al deze onderdelen maken wij zelf in onze werkplaats, onder goede condities met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in kleur kan bij ons in de werkplaats plaatsvinden onder de juiste omstandigheden.

Houtrot
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Preventieve maatregelen

Natuurlijk kunt u ook preventieve maatregelen treffen tegen houtrot, zodat uw vastgoed de uitstraling behoudt die u wenst. Mocht (gedeeltelijke) vervanging toch noodzakelijk zijn: in onze eigen timmerfabriek maken wij zelf nieuwe ramen en kozijndelen. Zo bent u verzekerd van maatwerk door de vakman. Hoge vervangingskosten worden door onze werkwijze voorkomen, dit scheelt u direct in de kosten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld