Energetische maatregelen

Om uw vastgoed energiezuiniger te maken kunt u energetische maatregelen treffen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw besparing, maar ook voor het milieu.  Een van de meest eenvoudige en doeltreffende energetische maatregel is het vervangen van uw beglazing door isolerende beglazing. U kunt al behoorlijk besparen op uw energierekening als u isolatieglas laat plaatsen door Rensink.

Besparen op uw energiekosten?

Milieubewust

Een energielabel bij vastgoed geeft een goed overzicht van hoe zuinig een woning of gebouw is. Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot. Beter voor het milieu dus! Het energielabel geeft aan of de woning veel of weinig energie verbruikt (de energieprestatie). Woningen met een A-label zijn het energiezuinigst. De minst zuinige woningen krijgen een G-label. Op het energielabel staat ook welke energiebesparende maatregelen in de woning mogelijk zijn. Denk aan dubbel glas plaatsen of isolatie van het dak.

Besparen op uw energiekosten?
Energetische maatregelen

Energetische maatregelen

Rensink is klaar voor de toekomst

De komende jaren zullen er veel energetische maatregelen moeten worden toegepast. De woningbouwverenigingen moeten al hun vastgoed in 2021 gemiddeld naar label B hebben gebracht. In 2030 zouden alle woningen gasloos moeten zijn en in 2050 CO2 neutraal. Dat vergt nogal wat inspanning op de onderhoudsmarkt. Rensink is klaar om met u mee te denken, te adviseren én de werkzaamheden uit te voeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld