Folietoepassingen

De ontwikkeling in folie toepassingen is enorm. Dit gaat zoveel verder als het beplakken van een ruit om de inkijk te voorkomen, of een verweerd keukenkastje opleuken. Er zijn legio mogelijkheden om folies binnen of buiten toe te passen. Als folie binnen wordt toegepast kan dit voor meerdere doeleinden zijn; naast decoratieve doeleinden zijn er ook functionele en energetische doeleinden.

Binnen toepassingen

Besparen op uw energiekosten?

Tegenwoordig kunnen hele wanden met folie worden bekleed. Op dit folie kunt u elke gewenste foto, afbeelding of motief laten drukken. Hierdoor wordt de ruimte persoonlijker gemaakt en de beleving intenser. Daarnaast kan het gebruik van folie ook puur functioneel zijn; bijvoorbeeld bij een lift of trap omdat folie stootvast is. Of om het feit dat folie zeer goed schoon te maken is en een antibacteriële werking heeft. Nieuw zijn de zonwerende folies. Deze worden toepast om de hinderlijke invloeden van de zon tegen te gaan: schitteringen, hinderlijke zonnewarmte, verkleuringen en UV-straling. Ook zijn er folies die in de zomer de warmte buiten houden en in de winter de warmte binnen houden. Dit kan een besparing opleveren voor de energienota. Maar uiteraard worden de folies ook nog steeds toegepast om inkijk en dergelijke te voorkomen. Hierin zijn talloze decoratieve motieven en kleuren te verkrijgen.

Binnen toepassingen
Buiten toepassingen

Buiten toepassingen

Voor particulieren en bedrijven

Voor buiten worden folies vooral worden toegepast om verweerde gevelpanelen relatief eenvoudig te renoveren. Deze folies kunnen direct over de bestaande profielen of panelen worden aangebracht. Na het verlopen van de levensduur van de aangebrachte folies (na 12 tot 15 jaar) kan er eenvoudig een nieuwe folielaag over de bestaande worden aangebracht. Dit geldt natuurlijk ook voor een tussentijdse kleurwijziging.

Dessin of fotofolies

Voor bedrijven kan de nieuwe toepassingen op folies erg goed werken, hele wanden kunnen bekleed worden met een fotoafbeelding of dessin op folie. Hiermee kunt u uw huisstijl of bedrijfsactiviteiten nader belichten. De mogelijkheden hiervan zijn eigenlijk oneindig. Fotofolie is dé oplossing voor wie een hele muur een sfeervolle functie wil geven. Deze wandbekleding is van sterk vinylmateriaal dat absoluut naadloos is aan te brengen. Het materiaal kan voorzien worden van foto’s of andere afbeeldingen van de hoogste kwaliteit. Juist hierin kunt u uw bedrijfsactiviteiten een mooi podium geven.

Planning van de werkzaamheden

Duidelijke afspraken

Is het voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk dat de werkzaamheden na kantooruren, in de weekenden of vakantie worden uitgevoerd: Rensink houdt rekening met uw wensen en zal zorgen dat de planning van de werkzaamheden zo wordt ingericht dat deze naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering. Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze na, zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze werkzaamheden voeren wij uit met respect voor uw vastgoed én de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker.

Planning van de werkzaamheden
Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld