Meerjaren onderhoudsschema

Heeft u ook nagedacht over de toekomst van uw woning of vastgoed? Er is een manier om u de komende jaren te verzekeren van het beste onderhoud aan uw vastgoed; dat is een meerjaren onderhoudsplan. Een mondvol maar het is ook een contract dat veel omvat.

Rensink meerjaren onderhoudsschema

Al het onderhoud wordt in dit plan vastgelegd tegen de condities die u vraagt. Met goed onderhoud behoudt uw vastgoed zijn waarde en kan jarenlang weer en wind trotseren. Rensink biedt u hierin een totaalpakket van: schilderwerk, houtrenovatie, beglazing, energetische oplossingen, gevelreparatie, vloer- en wandafwerking en betonherstel. Ook asbestsaneringen, installatiewerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden kunnen in samenwerking met onze vaste partners worden uitgevoerd.  Door te kiezen voor ons meerjaren onderhoudsplan bent u verzekerd van efficiënt kostenbesparend onderhoud in combinatie met weloverwogen duurzame maatregelen voor uw vastgoed. Uw vastgoed wordt hiermee in één klap: Toekomstbestendig!

Rensink meerjaren onderhoudsschema
De voordelen

De voordelen

  • Na een gedegen inspectie en inventarisatie, van nok tot kelderraam, wordt de technisch staat van uw vastgoed bepaald.
  • Aan de hand van deze gegevens wordt een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) gemaakt. Deze wordt met u doorgesproken.
  •  Door de meerjarenplanning zijn de kosten van het onderhoud voor een langere periode inzichtelijk en beperkt.
  • U heeft voor de afgesproken periode geen omkijken meer naar het onderhoud van uw vastgoed.
  • Rensink geeft garanties op de uit te voeren werkzaamheden.

Wist u dat wij een eigen timmerwerkplaats hebben? Hiermee zijn we flexibel in het produceren en aanleveren van kozijnen en houten onderdelen, etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld