Politiekeurmerk veilig wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Rensink Totaalonderhoud

Een veilige woonomgeving, dat willen we allemaal. Een woning met het certificaat “Politiekeurmerk Veilige Woning” heeft volgens de statistieken 90% minder kans op een geslaagde inbraak. Met dit keurmerk bent u aldus verzekerd van kwaliteitsproducten. Voor zowel uw sloten, als de montage hiervan. Rensink werkt volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen Nieuwbouw (PKVW) stelt veiligheidseisen aan woningen, wooncomplexen en de woonomgeving. Rensink staat voor veiligheid. Voor wij uw woning opleveren controleert een keurmeester of de woning aan alle eisen van het PKVW voldoet. Pas dan leveren wij de woning op en ontvangt u de sticker met het keurmerk “veilige woning”.

Inboedelverzekering

Naast een gevoel van veiligheid in uw woning heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen nog een groot voordeel. Als u in het bezit bent van het PKVW certificaat krijgt u bij de meeste verzekeraars een korting op uw inboedelverzekering. Wie wil dit nou niet? Maar hoe behaald u nou dat Politiekeurmerk veilig wonen eigenlijk? Een erkend preventieadviseur, zoals Rensink Totaalonderhoud inspecteer uw woning en sloten op de vooraf gestelde eisen. Indien uw woning aan alle eisen voldoet, ontvangt u het PKVW certificaat. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd materiaal.

Inboedelverzekering
Voordelen Politiekeurmerk Veilig Wonen

Voordelen Politiekeurmerk Veilig Wonen

• een veilig en gecertificeerde woning
• 90% minder kans op een geslaagde inbraak
• gerust met een goed gevoel van huis
• korting op uw inboedelverzekering bij de meeste verzekeringsmaatschappijen

Meer weten over het Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Bent u geïnteresseerd of wilt meer weten over het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Rensink Totaalonderhoud adviseert u graag. Wilt u ook het certificaat veilige woning krijgen? Wij komen graag met u in contact.

Meer weten over het Politiekeurmerk Veilig Wonen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld