Schilderwerk

Een frisse uitstraling en sfeer spelen een belangrijke rol bij het ontvangen van gasten, in zowel uw woning als uw bedrijfspand. Een goede verflaag kan uw pand weer laten stralen. Daarnaast kunt u uw huisstijl ook tot uitdrukking brengen met schilderwerk. Rensink Totaalonderhoud is uw schilder in Deventer. U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk én buitenschilderwerk.

De juiste bescherming

Laat uw vastgoed stralen!

Niet alleen zorgt schilderwerk voor de juiste uitstraling, het geeft uw vastgoed ook de nodige bescherming. Denk bijvoorbeeld aan slijtage op de trap, maar ook bescherming tegen vocht en schimmels. Ook beschermt het uw pand tegen allerlei weersomstandigheden. Kortom, een goed geschilderd pand is een mooi, maar zeker ook praktisch.

De juiste bescherming
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Een frisse nieuwe verflaag

Gemiddeld is het schilderwerk in uw woning of kantoorpand eens in de 7 jaar toe aan een frisse nieuwe verflaag. Dit verschilt per pand en hangt o.a. af van omstandigheden als roken en de luchtvochtigheid binnen. Oppervlakken die veel worden gebruikt, bijvoorbeeld de trap, zullen wellicht ook eerder een nieuwe verflaag kunnen gebruiken. Rensink is uw schildersbedrijf in Deventer. Bij ons binnenschilderwerk kunt u denken aan: muren, plafonds, trappen, deuren, kozijnen en andere vaste onderdelen in de woning.

Buitenschilderwerk

Trotseer weer en wind

Buitenschilderwerk trotseert weer en wind en is hierdoor eerder toe aan onderhoud, dan binnenschilderwerk. Wij adviseren om gemiddeld eens in de vijf jaar onderhoud te verrichten aan uw buitenschilderwerk. Een keurig geschilderd pand is niet alleen mooi voor het oog, het komt ook de levensduur van uw gevel, deuren, kozijnen en andere onderdelen ten goede. Bij ons buitenschilderwerk kunt u denken aan: gevels, deuren, kozijnen, dakgoten, schuttingen, schuren etc.

Buitenschilderwerk
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Vakmanschap

Rensink Totaalonderhoud is een expert op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. Voordat onze professionals aan de slag gaan, vindt er een gedegen inspectie plaats. De staat van het pand wordt hier bepaald en met die informatie wordt er een realistisch plan van aanpak opgesteld. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om samen met ons een meerjaren onderhoudsschema op te stellen voor uw vastgoedonderhoud.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld