Vacature Projectleider

Wij zoeken een Projectleider

Er is werk aan de winkel

Jouw werkzaamheden als Projectleider

Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor het volledige traject van projectdefinitie tot en met de projectoplevering. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel de technische opzet van het project, de haalbaarheid van de planning en het realiteitsgehalte van het budget, als op de daadwerkelijke uitvoering (technische kwaliteit, tijdpad) en het bedrijfseconomische resultaat.

In deze functie ben jij de gesprekspartner van de klant om de wensen en mogelijkheden in kaart te brengen en om te komen tot een projectdefinitie. Bij afwijkingen weet jij snel te schakelen en te handelen met de nodige creativiteit en daadkracht. Als Projectleider adviseer jij de klant over zowel grote onderhoudsprojecten als over meerjarige technische onderhoudsscenario’s.

De Projectleider zet mensen, middelen en werkmethoden op effectieve wijze in. Daarnaast geef jij richting aan de uitwerking van calculaties, begrotingen, planningen en werkomschrijvingen. Jij neemt als Projectleider deel aan bouwvergaderingen. Ook regel jij het meer- minderwerk met de opdrachtgever en bewaak jij de voortgang van de projecten.

Jij zal in deze functie als Projectleider veel samenwerken met onze collega’s op kantoor, maar natuurlijk ook met onze vakmensen buiten. Samen met hen zorg jij ervoor dat de projecten goed verlopen en succesvol afgerond worden. Onze projecten bevinden zich in de regio van Deventer. Wij zijn op zoek naar iemand die fulltime beschikbaar is.

Welke skills verwachten wij van jou als Projectleider?

Voor deze  functie zoeken wij een ervaren en  enthousiaste collega. Jij hebt HBO denk- en werkniveau en relevante werkervaring. Om succesvol te zijn in deze functie, zijn de volgende vaardigheden erg belangrijk en zien wij dit ook graag terug in jouw profiel:

  • Je zet renovatieprojecten op en leidt het voltallige projectteam
  • Aanspreekpunt voor opdrachtgevers en onderaannemers
  • Onderhouden van klantrelaties
  • Bewaken van het projectbudget en -verloop
  • Omdat Rensink Totaalonderhoud altijd waarmaakt wat wij beloven, bewaak jij die belofte op de volgende punten: kwaliteit, veiligheid en tijd
  • HBO denk- en werkniveau

Wat bieden wij jou

Wij bieden jouw een uitdagende baan binnen een echt familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij gaat werken in een team van enthousiaste collega’s. Daarnaast biedt Rensink Totaalonderhoud een marktconform salaris. Omdat jij veel op pad bent krijg je een lease auto en communicatie middelen. Wij waarderen eigen initiatief en waarderen dit dan ook als jij jouw eigen ideeën met ons deelt. Als Projectleider krijg je veel vrijheid bij de invulling van de functie.

Over Rensink

Rensink Totaalonderhoud is een echt familiebedrijf en al bijna 90 jaar specialist in het renoveren en onderhouden van vastgoed in alle soorten en maten. Met ons enthousiaste team van teamleiders, zelfstandig werkende vakmensen en directie realiseren wij mooie projecten in de regio. Wij van Rensink Totaalonderhoud geloven in korte lijnen, een goede  informele sfeer en ontwikkeling.

Kunnen wij jou binnenkort verwelkomen binnen ons team als Projectleider?

Wil jij meer informatie over de functie? Bel dan Gerdy: 06 29 11 14 85.
Of mail je CV met motivatie naar: g.pusceddu@rensinkbv.nl

Solliciteer