Asbestsanering

Heeft u een pand dat gebouwd is voor 1993? Dan is de kans aanwezig dat er asbesthoudende onderdelen, panelen of beglazingskit in zijn verwerkt. Indien er onderhoud wordt gepleegd, zal er eerst gekeken moeten worden naar de mogelijke aanwezigheid van asbest. Voor de asbestsanering van uw woning of bedrijfspand bent u bij Rensink Totaalonderhoud aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gecertificeerd voor het verwijderen van asbest en beschikken over gespecialiseerd personeel.

Inventarisatie

Rapportage

Bij iedere verwijdering van asbest, is een asbestinventarisatie rapport (SC-530) noodzakelijk. Verwijdering van asbesthoudende materialen mag pas plaats vinden op het moment dat er een asbestinventarisatie rapport aanwezig is. Spreekt voor zich dat deze projecten met zeer deskundig personeel en met de grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd.

Inventarisatie
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Alleen opgeleide deskundigen

Een asbestinventarisatie is een onderzoek van het gebouw naar de aanwezigheid van asbest. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een hiervoor opgeleide deskundige werkzaam bij een gecertificeerd bedrijf. Wij werken hiervoor samen met vaste, betrouwbare partners. Heeft u het vermoeden dat er asbest is verwerkt in uw pand en wilt u dit laten verwijderen? Of wenst u meer informatie over asbestverwijdering? Rensink Totaalonderhoud kan het gehele inventarisatie- en saneringsproces voor u verzorgen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Heeft u vragen omtrent asbestsanering of wilt u graag een afspraken voor asbestinventarisatie bij u op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werkwijze asbestsanering

Asbest is levensgevaarlijk voor uw gezondheid. Daarom is het van belang dat dit op de juiste wijze wordt uitgevoerd door professionals. Wij van Rensink Totaalonderhoud hebben voor asbestsanering een gestructureerde werkwijze, waarbij de volgende werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd:

  • Asbestinventarisatie
  • Bepaling van de risicoklasse
  • Melding bij het omgevingsloket voor vergunning
  • Asbest verwijderen
  • Controle, vrijgave bedrijfspand en eindrapportage
  • Asbestinventarisatie rapport

Werkwijze asbestsanering
Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld