Particulier

Rensink heeft ruime ervaring met het onderhouden van woningen. Wij zorgen voor een efficiënt en werkbaar plan. Wij houden altijd rekening met uw persoonlijke situatie. Het plan van aanpak wordt afgesteld op uw wensen en behoeften.

Particulieren

Net dat stukje extra!

Als u de keuze maakt om het onderhoud van uw woning uit te besteden wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurd. U wilt een goed advies ontvangen en weten wat de werkzaamheden zullen inhouden. Rensink begrijpt dat. Vooraf en gaandeweg het project zullen wij u informeren over het plan van aanpak en de voortgang.  Onze vakmensen zijn vakkundig opgeleid. Zij leveren de gevraagde kwaliteit met de discipline en motivatie die onze organisatie onderscheid. Onze vakmannen zijn ervaren op het gebied van: schilderwerk, beglazing, energetische maatregelen, betonreparatie, vloercoating of houten kozijnen of andere houten onderdelen vervangen Bij Rensink bent u aan het juiste adres voor al deze werkzaamheden.

Particulieren
Particulier onderhoud

Particulier onderhoud

Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor de toekomst

Ook kan er gebruik worden gemaakt van een meerjaren onderhoudsplan. Alle werkzaamheden worden in dit plan vastgelegd en op de afgesproken momenten door Rensink uitgevoerd. Zo behoudt uw vastgoed zijn waarde en jarenlang weer en wind trotseren. Samen met u stellen wij dit plan op. Dit is een realistisch plan waarbij uw wensen en behoeften in acht worden genomen. Dan bent u verzekerd van goed onderhoud, niet alleen voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld