Particulier

Bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van uw woning, dan kunnen er klussen zijn die u liever uitbesteedt. Gevelreparatie, houtrenovatie, schilderwerk. Rensink heeft ruime  ervaring met het onderhouden van woningen. Samen met u brengen we de wensen in kaart en stellen een plan op dat voor ons en voor u werkt. Tijdens de werkzaamheden houden wij zo veel mogelijk rekening met het leefbaar houden van uw leefomgeving.

Particulieren

Net dat stukje extra!

Als u de keuze maakt om het onderhoud van uw woning uit te besteden wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Dit begint met goed advies en een plan van aanpak met een helder tijdsschema. Rensink begrijpt dat dit soort dingen helder moeten zijn voordat alle werkzaamheden kunnen beginnen. Wij zullen u voor de start van een project, en tijdens de looptijd, dan ook uitgebreid briefen. Onze mensen zijn vakkundig opgeleid. Zij leveren de gevraagde kwaliteit met de discipline en motivatie die onze organisatie onderscheid. Onze vakmannen zijn ervaren op het gebied van: schilderwerk, beglazing, energetische maatregelen, betonreparatie, vloercoating of houten kozijnen of andere houten onderdelen vervangen. Bij Rensink Totaalonderhoud bent u aan het juiste adres voor al deze werkzaamheden.

Particulieren
Particulier onderhoud

Particulier onderhoud

Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor de toekomst

Het is ook mogelijk om samen een meerjaren onderhoudsplan op te stellen. Alle geplande werkzaamheden worden in dit plan vastgelegd. Rensink zal ze op de afgesproken momenten uitvoeren. Of het nou gaat om kleinschalig onderhoud of om complexere projecten, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wist u dat u ook voor natuurlijk energetische oplossingen bij ons kan aankloppen? De werkzaamheden worden op een dusdanige manier uitgevoerd dat u en de omgeving er zo min mogelijk overlast van ervaren. En na ons bezoek zal niemand merken dat we zijn geweest. De ruimte is direct bewoonbaar. Neem voor meer informatie over onze diensten via onderstaand nummer contact op met één van onze medewerkers.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld