Bedrijven

Uw vastgoed, een kostbaar bezit. Of het nou gaat om uw bedrijfspand of om de verschillende panden die u bezit: het vastgoed dient met uiterste zorg te worden onderhouden. Als eigenaar of beheerder van commercieel vastgoed is het belangrijk dat uw vastgoed op de langere termijn zijn waarde behoudt en de gebruikers van uw woonruimte, kantoor of winkelpand prettig kunnen werken en/of wonen.

Onderhoud bedrijven

Onderhoudsplan

Een gedegen onderhoudsplan zorgt ervoor dat u dit kunt realiseren. Om de staat van het onderhoud te waarborgen kan er een meerjaren onderhoudsplan worden opgesteld, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Alle werkzaamheden worden in dit plan vastgelegd en op de afgesproken momenten door Rensink Totaalonderhoud uitgevoerd. Zo behoudt uw vastgoed zijn waarde en jarenlang weer en wind trotseren. Samen met u stellen wij dit plan op. Dit is een realistisch plan waarbij uw wensen en behoeften in acht worden genomen. Dan bent u verzekerd van goed onderhoud, niet alleen voor nu, maar ook zeker voor de toekomst.

Onderhoud bedrijven
Heeft u het onderhoud al geregeld?

Heeft u het onderhoud al geregeld?

Respect voor het vastgoed

De werkzaamheden voeren wij uit met respect voor het vastgoed én de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker. Ook zorgen wij ervoor dat eventuele bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord worden door onze werkzaamheden. Elk nieuw project bekijken wij met een realistische blik.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld