Bedrijven

Uw vastgoed is een kostbaar bezit. Of het nou gaat om uw bedrijfspand of om de verschillende locatiepanden die u bezit, het vastgoed dient met uiterste zorg te worden onderhouden. Als eigenaar of beheerder van commercieel vastgoed is het belangrijk dat uw vastgoed op de langere termijn zijn waarde behoudt en de gebruikers van uw woonruimte, kantoor of winkelpand prettig kunnen werken en/of wonen.

Onderhoud bedrijven

Onderhoudsplan

Om de staat van het onderhoud te waarborgen kan voor bedrijven een meerjaren onderhoudsplan worden opgesteld, zodat u zelf geen omkijken heeft naar klusprojecten binnen uw panden. Het onderhoudsplan wordt in samenspraak met u opgesteld. Dit is een realistisch plan waarbij uw wensen en behoeften in acht worden genomen en het budget op een zo efficiënt mogelijke manier wordt besteedt. U kunt er met een gerust hart van uitgaan dat al uw wensen op de geplande momenten worden uitgevoerd door Rensink Totaalonderhoud. Met gedegen onderhoud behoudt uw vastgoed zijn waarde en kan het elke weersomstandigheid trotseren.

Onderhoud bedrijven
Heeft u het onderhoud al geregeld?

Heeft u het onderhoud al geregeld?

Respect voor het vastgoed

Rensink Totaalonderhoud voert alle werkzaamheden uit met respect voor het vastgoed én de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker. Ook zorgen wij ervoor dat eventuele bedrijfsprocessen zo min mogelijk worden verstoord tijdens onze werkzaamheden. Elk nieuw project bekijken wij met een realistische blik. Of het nu gaat om kleinschalig onderhoud of om complexere werkzaamheden, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Uiteraard is schilderwerk nog een belangrijk onderdeel van onze diensten, maar ook: houtrenovatie, betonreparatie, vloercoating, beglazing, asbestsanering, gevelreparatie, vloer- en wandafwerking en natuurlijk energetische oplossingen. Na onderhoud van Rensink is de ruimte meteen bewoonbaar of klaar voor een vervolgtraject. Niemand zal merken dat we geweest zijn. Wilt u meer informatie over werkzaamheden die Rensink voor bedrijven uitvoert? Of misschien over één van onze andere diensten – Onderwijs, Zorg, Overheid, Particulier of Woningcorporaties? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld