Onderwijs

Het onderwijs, een sector die constant in beweging is. In deze sector zijn beperkte budgetten beschikbaar, waardoor veel schoolgebouwen kampen met achterstallig onderhoud.

Onderhoud onderwijs

Beperkt budget?

Ook met beperkte budgetten is het verstandig te blijven investeren in het vastgoed. Op deze manier zorgt u ervoor dat de medewerkers en de leerlingen in een gezonde omgeving kunnen verkeren. Voor de onderwijssector een uitdaging om de kwaliteit van de huisvesting te verbeteren en te waarborgen.
Op dit moment is de klimaatbeheersing en de luchtkwaliteit binnen de scholen een hot item. Al vele initiatieven zijn opgestart om deze items te verbeteren maar nog altijd zijn er vele scholen die niet aan de basiseisen voldoen.
Rensink kan u helpen een gedegen plan van aanpak op te stellen. Wij signaleren waar de problemen zitten, kijken naar een effectieve manier van oplossen en de meest efficiënte manier van aanpak

Onderhoud onderwijs
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Realistische doelen

Rensink adviseert onderwijsinstellingen de budgetten scherp in te zetten. Realistische doelen en verwachtingen worden opgesteld, waarna het plan van aanpak wordt uitgevoerd. De werkzaamheden worden desgewenst uitgevoerd in de schoolvakanties zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld