Onderwijs

Het onderwijs is een sector die voortdurend in beweging is. De budgetten zijn beperkt en dat maakt totaalonderhoud vaak een uitdaging. Rensink kan helpen om een gedegen plan van aanpak op te stellen en alle werkzaamheden uit handen nemen.

Onderhoud onderwijs

Beperkt budget?

In het onderwijs zijn beperkte budgetten beschikbaar. Hierdoor kampen veel schoolgebouwen met achterstallig onderhoud, maar ook met beperkte financiële middelen is het verstandig om te blijven investeren in het vastgoed. Zo zorgt u ervoor dat leerlingen en medewerkers in een gezonde omgeving verkeren en nodigt de omgeving uit tot bewegen en ontmoeten. Op dit moment is de klimaatbeheersing en de luchtkwaliteit binnen de scholen een hot item. Al vele initiatieven zijn opgestart om deze items te verbeteren maar nog altijd zijn er scholen die niet aan de basiseisen voldoen.

Een mooie uitdaging voor de onderwijssector. Een uitdaging die Rensink Totaalonderhoud graag met u aangaat. Wij kunnen u helpen om een gedegen plan van aanpak op te stellen. We signaleren waar de problemen zitten, kijken naar een effectieve manier van oplossen en de meest efficiënte manier van aanpak.

Onderhoud onderwijs
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Realistische doelen

Rensink adviseert instellingen in het onderwijs om de budgetten scherp in te zetten. Realistische doelen en verwachtingen worden opgesteld, waarna het plan van aanpak wordt uitgerold. De werkzaamheden worden desgewenst uitgevoerd in de schoolvakanties zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Uiteraard staat een efficiënte manier van budgetteren hierbij centraal. Rensink is in de loop der jaren van een traditioneel schildersbedrijf uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf, dat alle bijbehorende disciplines in haar pakket heeft. Schilderwerken dekt allang niet meer de lading. Totaal vastgoedonderhoud is de koers van nu. De opdrachtgever compleet ontzorgen. Naast schilderwerk, kunt u bij ons ook terecht voor houtrenovatie, betonreparatie, vloercoating, beglazing, asbestsanering, gevelreparatie, vloer- en wandafwerking en natuurlijk energetische oplossingen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of bezoek onze diensten pagina.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld