Woningcorporaties

Rensink heeft inmiddels tientallen jaren ervaring met het werken met en voor woningbouwcorporaties.

Een woningcorporatie heeft te maken met het beheer van vastgoed in grote getalen. Ook in deze sector is het nodige veranderd. De bezuinigingen hebben hun sporen nagelaten. Echter, de kwaliteit van het vastgoed mag hier niet onder lijden

Onderhoud woningcorporaties

1 aanspreekpunt

Veel woningcorporaties besteden het gehele proces uit. Hierbij gaat het niet enkel om het onderhoud, maar ook om andere werkzaamheden. Rensink kan u hierin voorzien, zodat u niet langer meerdere (onder)aannemers behoeft in te zetten en de bewoners hebben op deze manier ook 1 aanspreekpunt. Dit werkt voor alle partijen voordelig.

Dat betekent dat de omgang met bewoners voor ons geen geheimen heeft. Wij hebben oog voor uw belangrijkste klant: de bewoner. Door deze goed te informeren (schriftelijk en via persoonlijke gesprekken) betrekken wij ze bij het proces. Immers zij hebben vaak niet gevraagd om de werkzaamheden maar ervaren wel de overlast.

Onderhoud woningcorporaties
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Van tevoren wordt een gedegen plan van aanpak gemaakt. Hierin wordt ook de communicatie met de bewoners ook afgestemd. Tijdens het verloop van het project is onze teamleider altijd ter plekke zodat eventuele vragen en of klachten snel verholpen kunnen worden.

Rensink weet dat er de afgelopen jaren veel is veranderd bij de woningbouwcorporaties. Maar Rensink heeft hierop geanticipeerd. Juist ook in het voortraject kan Rensink goed adviseren over strategisch vastgoedonderhoud.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld