Woningcorporaties

Een woningcorporatie heeft in grote getale te maken met het beheer van vastgoed. Ook in deze sector is het nodige veranderd. De bezuinigingen hebben hun sporen nagelaten en de budgetten zijn vaak beperkt. Echter, de kwaliteit van het vastgoed mag hier niet onder lijden. Rensink heeft tientallen jaren ervaring met het werken met en voor woningbouwcorporaties. Samen met woningcorporaties stellen wij een gedegen plan van aanpak op, waarbij we rekening houden met uw wensen en met uw budget.

Onderhoud woningcorporaties

Eén aanspreekpunt

Veel woningcorporaties besteden het gehele proces uit. Hierbij gaat het niet enkel om het onderhoud, maar ook om andere werkzaamheden. Rensink Totaalonderhoud kan u hierin voorzien. Dit heeft voor u als grote voordeel dat u niet langer meerdere (onder)aannemers behoeft in te zetten. Uw huurders, waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd, hebben op die manier één aanspreekpunt. Wel zo duidelijk! Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring met woningcorporaties, ook veel te maken gehad met onderhoud voor bewoners. Door hen goed te informeren (schriftelijk en via persoonlijke gesprekken) betrekken wij ze bij het proces. Immers zij hebben vaak niet gevraagd om de werkzaamheden, maar ervaren wel de overlast. Deze overlast proberen wij overigens altijd tot een minimum te beperken.

Onderhoud woningcorporaties
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Een gedegen plan van aanpak

Werkzaamheden bij Rensink neerleggen? Dan stellen wij vooraf samen met u een gedegen plan van aanpak samen. Hierin wordt een tijdlijn van de werkzaamheden gemaakt en ook de communicatie met bewoners wordt afgestemd. Tijdens het verloop van het project is onze teamleider altijd op locatie aanwezig, zodat eventuele vragen en/of klachten snel en accuraat verholpen kunnen worden. Rensink weet dat er in de afgelopen jaren veel is veranderd bij de woningbouwcorporaties, maar wij hebben hierop geanticipeerd. Een flexibelere planning en een efficiënte manier van budgetbesteding zijn hier onderdeel van. Wilt u meer informatie over ons werk voor woningcorporaties of over één van onze andere diensten – Onderwijs, Zorg, Overheid, Particulier of Bedrijven – neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld