Zorg

In de zorg draait het om mensen. Veel zorginstellingen hebben ook de uitdaging hun vastgoed in goede conditie te houden. Hier komt veel bij kijken, zoals het strategisch vastgoedonderhoud. Niet de corebusiness van zorginstellingen. Immers, zij moeten de focus hebben op de cliënten en de patiënten.

Waarom Rensink?

Strategisch vastgoedonderhoud

Rensink werkt voor verschillende zorginstellingen. Met een realistisch plan van aanpak zijn wij in staat u volledig te ontzorgen op het gebied van strategisch vastgoedonderhoud. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u zich kunt richten op uw cliënten en patiënten. De werkzaamheden voeren wij uit met respect voor het vastgoed én de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker.

Waarom Rensink?
Onderhoud zorg

Onderhoud zorg

Niet alleen voor nu, zeker voor de toekomst

Ook kan er gebruik worden gemaakt van een meerjaren onderhoudsplan. Alle werkzaamheden worden in dit plan vastgelegd en op de afgesproken momenten door Rensink uitgevoerd. Zo behoudt uw vastgoed zijn waarde en jarenlang weer en wind trotseren. Samen met u stellen wij dit plan op. Dit is een realistisch plan waarbij uw wensen en behoeften in acht worden genomen. Dan bent u verzekerd van goed onderhoud, niet alleen voor nu, maar ook zeker voor de toekomst.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld