Zorg

In de zorg draait het om mensen. Veel zorginstellingen hebben daarnaast de uitdaging om hun vastgoed in goede conditie te houden. Hier komt veel bij kijken, zoals het strategisch vastgoedonderhoud. Niet de corebusiness van zorginstellingen, daar ligt de focus immers op de zorg voor cliënten en patiënten. Rensink Totaalonderhoud neemt alle ‘zorgen’ omtrent vastgoedonderhoud uit handen voor zorginstellingen.

Onderhoud zorg

Niet alleen voor nu, ook in de toekomst

Rensink kan ook een meerjaren onderhoudsplan voor u opstellen. Hierin worden alle te verrichten werkzaamheden in vastgelegd. Wij zorgen ervoor dat alles op de afgesproken momenten wordt uitgevoerd. Dit plan stellen we in overleg met u als klant op: een realistisch plan, waarin uw wensen en behoeften in acht worden genomen. Zo bent u als zorginstelling verzekerd van goed onderhoud en behoudt uw vastgoed zijn waarde. Dat geldt niet alleen voor nu, maar zeker ook in de toekomst.

Zorg en meer

Naast zorginstellingen, is Rensink Totaalonderhoud ook actief in het onderwijs, voor bedrijven, de overheid woningcorporaties en particulieren. Bekijk het overzichten op onze Markten pagina.

Onderhoud zorg
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Strategisch vastgoedonderhoud

Rensink Totaalonderhoud heeft ruim 85 jaar ervaring in de onderhouds- en renovatiemarkt. Wij werken voor verschillende instellingen in de zorg. Met een realistisch plan van aanpak zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen op het gebied van strategisch vastgoedonderhoud. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u zich kunt richten op uw cliënten en patiënten. Wij voeren de werkzaamheden uit met respect voor mens en de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker. Om de werkzaamheden slimmer en efficiënter te laten verlopen werken wij zo veel mogelijk volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken. De wensen van de klant en een gezonde leefomgeving staan hierbij centraal. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze diensten pagina.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld