Overheid

Als overheid heeft u met diverse vormen van vastgoed te maken. U bent niet alleen verantwoordelijk voor het onderhoud van kantoorgebouwen en gemeentepanden, maar ook voor monumentale panden door het hele land. Specialistisch werk dat met precisie moet worden uitgevoerd. Voor dit soort klussen bent u bij Rensink Totaalonderhoud aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen een schildersbedrijf, we verzorgen het totale onderhoud met alle bijbehorende disciplines.

Waarom Rensink?

Meerjaren onderhoudsplan

Als overheid heeft u een voorbeeldfunctie. Onderhoud van vastgoed hoort daar ook bij, een goed onderhouden pand is het beste visitekaartje. Een meerjaren onderhoudsplan werkt efficiënt voor vastgoed van de overheid. Alle werkzaamheden worden in dit plan vastgelegd en op de afgesproken momenten zal Rensink deze uitvoeren. Zo kan het vastgoed jarenlang weer en wind trotseren en behoudt het zijn waarde. Wij stellen samen met de klant een onderhoudsplan op. Dit is een realistisch plan waarbij alle wensen en behoeften in acht worden genomen. Op die manier is men verzekerd van goed onderhoud, niet alleen voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst! De werkzaamheden zelf zullen zo geruisloos mogelijk verlopen. Ons team van experts bewaakt de planning en veiligheid. Eventuele overlast voor de omgeving zal tot een minimum worden beperkt.

 

Waarom Rensink?
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Slim en efficiënt voor de overheid

Rensink Totaalonderhoud heeft jarenlange ervaring binnen verschillende gemeente- en overheidsinstellingen. Of het nou gaat om kleinschalig onderhoud of om complexere vraagstukken, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Rensink stelt samen met u een realistisch en gedegen plan op. Samen met een team van vakmensen wordt dit plan van aanpak uitgevoerd. Wij hebben oog voor detail en gaan op professionele wijze aan de slag. Om de werkzaamheden slimmer en efficiënter te laten verlopen werken wij zo veel mogelijk volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken. Onze disciplines zijn o.a. schilderwerk, houtrenovatie, betonreparatie, vloercoating, beglazing, asbestsanering, gevelreparatie, vloer- en wandafwerking en natuurlijk energetische oplossingen. Meer informatie over onze diensten? Neem contact op met één van onze experts.

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld