Overheid

Overheidsinstellingen, gemeentes en semioverheden hebben verantwoordelijkheid over verschillende soorten vastgoed. Hierbij dient niet alleen gedacht te worden aan gemeentehuizen, gerechtsgebouwen, etc., maar ook zeker aan monumentale panden die op een juiste manier onderhouden dienen te worden.

Waarom Rensink?

Wij gaan geen uitdaging uit de weg

Rensink heeft jarenlange ervaring binnen verschillende gemeentes en overheidsinstellingen. Als het nou gaat om kleinschalig onderhoud of complexere vraagstukken; wij gaan geen uitdaging uit de weg. Rensink stelt samen met u een realistisch en gedegen plan op. Samen met een team van vakmensen wordt dit plan van aanpak uitgevoerd. Wij hebben oog voor detail en gaan op professionele wijze aan de slag.

Waarom Rensink?
Onderhoud overheid

Onderhoud overheid

Meerjaren onderhoudsplan

Efficiënt is om gebruik te maken van een meerjaren onderhoudsplan. Alle werkzaamheden worden in dit plan vastgelegd en op de afgesproken momenten door Rensink uitgevoerd. Zo behoudt het vastgoed zijn waarde en jarenlang weer en wind trotseren. Samen met de opdrachtgever stellen wij dit plan op. Dit is een realistisch plan waarbij de wensen en behoeften in acht worden genomen. Dan is men verzekerd van goed onderhoud, niet alleen voor nu, maar ook zeker voor de toekomst!

Diensten

Wist u dat?

Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers zeer flexibel voorzien van de kozijnen, deuren en/of houten onderdelen. Lange levertijden zijn er voor u dan niet meer bij. Is uw kozijn, deur of dorpel aangetast door houtrot? Ook dan kunt u een beroep doen op onze timmerfabriek. De door houtrot aangetaste delen worden vervolgens door onze specialisten verwijderd en vervangen.Al deze onderdelen maken wij zelf in onze eigen timmerfabriek. Onder goede condities en met de juiste materialen. Ook het gronden en spuiten in de juiste kleur kan plaatsvinden bij ons in de werkplaats. Bekijk wat Rensink Totaalonderhoud voor u kan betekenen.

Voor vragen kunt u ons bellen 0570 – 63 00 31 Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld