Beglazing

In Nederland hebben we veel glas in onze bedrijfspanden en woningen. Dat geeft in de donkere dagen de grootste mogelijkheid tot daglicht in het pand. Maar, dit geeft ook reden tot nadenken. Is uw bedrijfspand of woning bijvoorbeeld (geheel) voorzien van isolatieglas? Dit kan behoorlijk schelen in de energiekosten. Welk soort beglazing is functioneel gezien het beste voor uw bedrijfspand of woning?

Soorten beglazing

Functies van glas

Glas kan een aantal verschillende basisfuncties vervullen: thermisch isolatie, zonwering, geluidswering, letselwering en personaliseerbaarheid. Wie ramen heeft op het zuiden en zuidwesten, zal profijt hebben van een zonwerende laag op het glas. Wie een veilige omgeving wil of zich wil beveiligen voor de omgeving kiest voor gelaagd veiligheidsglas. Wie last heeft van lawaai en kiest voor stilte, kiest voor de geluidswerende functies die glas kan hebben. En ten slotte is er ook een enorme keuze in creatieve glastoepassingen via zeefdruk, zandstraling of figuurglas.

Soorten beglazing
Isolatieglas

Isolatieglas

Controleer uw kozijnen

Overweegt u isolatieglas, laat dan de ‘houdbaarheid’ van de kozijnen controleren, het zou uw investering teniet doen als deze korte tijd later vervangen moeten worden. Bij bestaande (houten) kozijnen is de sponning vaak te klein voor plaatsing van dik isolatieglas met 15 mm spouw. Rensink beschikt over een eigen timmerfabriek en is dus flexibel in het aanpassen of vervangen van kozijnen om isolatieglas te plaatsen.

Waarom Rensink?

Duidelijke afspraken

Is het voor uw bedrijfsvoering of persoonlijke wensen noodzakelijk dat de werkzaamheden na kantooruren, in de weekenden of vakantie worden uitgevoerd. Rensink houdt rekening met uw wensen en zal zorgen dat de planning van de werkzaamheden zo wordt ingericht dat deze naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering. Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze na, zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze werkzaamheden voeren wij uit met respect voor uw vastgoed en uw leef- en werkomgeving.

Waarom Rensink?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld