Betonherstel

Regelmatig lezen we in de media over ongelukken door betongebreken aan woningen en gebouwen, zoals het doorzakken van een balkon, galerij of parkeerdek. Beton is een ideaal constructiemateriaal: sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Maar, zelfs beton kan beschadigd raken door constructiefouten of een langdurige zware belasting daarom is betonherstel belangrijk. Om dergelijke situaties te voorkomen is monitoring en regulier onderhoud het enige juiste antwoord. Rensink Totaalonderhoud is expert in het inspecteren, monitoren en onderhouden van beton. Uw wensen en onze kennis vormen het uitgangspunt voor het juiste onderhoud scenario om beton in goede conditie te houden of op te waarderen.

Betonherstel - waarom Rensink?

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met grootschalig onderhoud als betonrenovatie-specialist. Ons bouwkundig en bouwfysisch onderzoek bij u op locatie, vormt de fundering voor een gedegen adviesrapport. Is de status bepaald en de maatregelen bekend, dan verzorgen wij het onderhoud van de galerijen, vloeren of andere betonelementen. Onze vakmensen hebben een resultaatgerichte werkwijze, waardoor de kwaliteit van ons werk objectief meetbaar is. Dat voelt wel zo prettig. Heeft u vragen omtrent betonherstel of wilt u een afspraak maken met een van onze professionals voor een onderhoudsinspectie bij u op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Betonherstel - waarom Rensink?
Resultaatgerichte afspraken

Resultaatgerichte afspraken

Respect voor uw vastgoed

Het onderhoud bepaald de levensduur van uw vastgoed. Rensink maakt met haar opdrachtgever resultaatgerichte afspraken over kwaliteit. Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze na, zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Onze werkzaamheden voeren wij uit met respect voor uw vastgoed én de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker. Het renoveren en onderhouden van beton kunnen we uitbreiden met het onderhoud aan gevelelementen, schilderwerk, daken, goten, metselwerk en beglazing.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld