Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Rensink Totaalonderhoud

Buitenschilderwerk is slechts een greep uit de werkzaamheden van Rensink Totaalonderhoud. Rensink Totaalonderhoud, meer dan 85 jaar geleden begonnen als schildersbedrijf is nu veel meer dan dat: een volwaardig totaal onderhoudsbedrijf. Wij beschikken over jarenlange ervaring in schilderwerken, dit in combinatie met vakmanschap resulteert in zeer tevreden opdrachtgevers.

Waarom buitenschilderwerk?

Bescherming en uitstraling

Buitenschilderwerk beschermt uw bedrijfspand of woning tegen de veranderlijke weersomstandigheden in Nederland. Het is dan ook niet een eenmalige klus, maar moet met een enige regelmaat gebeuren. Het goed onderhouden van kozijnen, deuren en andere houten onderdelen is erg belangrijk voor de uitstraling en bescherming van het pand. Als u de keuze maakt om het onderhoud van uw woning uit te besteden wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurd. Daarom zorgen wij voor deskundig advies en een goede uitleg over de inhoud van de werkzaamheden. Vooraf en gedurende het project informeren wij u over het plan van aanpak en de voortgang. Onze vakmensen zijn vakkundig opgeleid en leveren de gevraagde kwaliteit met de discipline en motivatie die onze organisatie onderscheidt. Rensink Totaalonderhoud levert buitenschilderwerk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De werkzaamheden worden uitgevoerd met respect voor het vastgoed én de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker. Elk nieuw project benaderen wij met een realistische blik.

Buitenschilderwerk onderhoud

Een goed meerjaren onderhoudsschema

Om de mooie uitstraling van uw woning of bedrijfspand te behouden is onderhoud van het buitenschilderwerk van belang. Wij kunnen u voorzien van een meerjaren ondehoudsplan. In dit plan worden alle werkzaamheden vastgelegd en uitgevoerd op afgesproken momenten. Samen met u stellen wij dit plan op, een realistisch plan waarbij uw wensen en behoeften in acht worden genomen. Zo behoudt uw vastgoed zijn waarde en jarenlang weer en wind trotseren. Met een meerjaren onderhoudsplan bent u verzekerd van goed onderhoud, niet alleen voor nu, maar ook zeker voor de toekomst.

Wat kost buitenschilderwerk?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De kosten van buitenschilderwerk zijn sterk afhankelijk van de grootte van het project. Wilt u weten wat de kosten zijn van buitenschilderwerk voor uw project? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Naast schilderwerk staan onze vakmannen ook voor u klaar bij: beglazing, energetische maatregelen, betonreparatie, vloercoating of het vervangen van houten kozijnen of andere houten onderdelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van buitenschilderwerk? Of bent u geïnteresseerd in onze andere werkzaamheden? Wij komen graag met u in contact voor het maken van een realistische offerte.