Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Rensink Totaalonderhoud

Bent u op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Deventer die buitenschilderwerk voor u kan uitvoeren? Dan bent u bij Rensink Totaalonderhoud aan het juiste adres. Schildwerk is slechts een greep uit de werkzaamheden die wij uitvoeren. Rensink Totaalonderhoud, meer dan 85 jaar geleden begonnen als schildersbedrijf, is nu veel meer dan dat. Wij zijn een volwaardig totaal onderhoudsbedrijf. Wij beschikken over jarenlange ervaring in schilderwerk. Dit, in combinatie met vakmanschap, resulteert in zeer tevreden opdrachtgevers.

Waarom buitenschilderwerk?

Bescherming en uitstraling

Buitenschilderwerk geeft bescherming aan uw bedrijfspand of woning tegen de verschillende weersomstandigheden. Het is dan ook geen eenmalige klus, maar moet met enige regelmaat gebeuren. Naast de bescherming die het aan uw vastgoed biedt, is het goed onderhouden van kozijnen, deuren en andere houten onderdelen ook belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Liever het werk uitbesteden? Wij geven een deskundig advies. Vooraf en gedurende het project informeren wij u over het plan van aanpak en de voortgang. Onze vakmensen zijn vakkundig opgeleid en leveren kwaliteit. Wij verzorgen buitenschilderwerk in de omgeving van Deventer voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Buitenschilderwerk onderhoud

Een goed meerjaren onderhoudsschema

Geen omkijken meer naar het onderhoud van uw bedrijfspand of woning? Kies dan voor een meerjaren onderhoudsplan. In dit plan worden alle werkzaamheden en afspraken vastgelegd en op de afgesproken momenten uitgevoerd. Wij stellen dit plan samen met u op, zodat uw wensen en behoeften in acht worden genomen. Met een meerjaren onderhoudsplan kan uw vastgoed weer en wind trosteren en bent u verzekerd van goed onderhoud. Niet alleen voor nu, maar ook zeker voor de toekomst.

Wat kost buitenschilderwerk?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De kosten van buitenschilderwerk zijn afhankelijk van de grootte van het project. Benieuwd naar de kosten van het schilderwerk aan uw bedrijfspand of woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Naast buitenschilderwerk, staan onze vakmensen ook voor u klaar bij één of meerdere van onze andere diensten. Meer weten over de mogelijkheden van buitenschilderwerk in de omgeving van Deventer? Neem vrijblijvend contact met ons op.