Glaszetter

Glaszetter

Onze glaszetters geven graag advies

Op zoek naar een glaszetter in de buurt? Rensink Totaalonderhoud is uw professionele glasleverancier. In onze woningen en bedrijfspanden is veel glas te vinden. Dit geeft veel daglicht in uw woning of kantoor. Maar het geeft ook een reden tot nadenken. Want is uw woning of bedrijfspand bijvoorbeeld al voorzien van isolatieglas? Dit kan uiteindelijk behoorlijk schelen in uw energiekosten. Benieuwd welke soort beglazing past bij uw vastgoed en wensen? Onze glaszetters geven u graag advies.

Professionele glaszetter

Op zoek naar een professionele glaszetter?

Rensink Totaalonderhoud heeft meer dan 90 jaar ervaring in de onderhouds- en renovatiemarkt. Wij bedienen zowel de particulieren als de zakelijke klanten. Geen project is ons te gek. Onze glaszetters zorgen ervoor dat de beglazing past bij uw wensen en vastgoed. Zij plaatsen alle beglazing op professionele en vakkundige wijze. Van het vervangen van de huidige beglazing tot het herstellen van bijvoorbeeld glasschade. U bent bij ons aan het juiste adres.

Glas laten plaatsen

Van enkel glas tot soorten isolatieglas

Wilt u uw beglazing laten vervangen? Of heeft u glasschade? Wij werken bij Rensink Totaalonderhoud met veel verschillende soorten glas. Van enkel glas tot diverse soorten isolatieglas. Maar ook brandwerend glas of sierglas. Onze glaszetters plaatsen elk soort glas vakkundig. Iedere woning of bedrijfspand is anders. Daarom komen onze glaszetters altijd ter plaatsen om de situatie te analyseren en een gedegen advies te geven.

Kosten van een glaszetter

Afhankelijk van uw wensen

Bij het kiezen van een glaszetter, zijn de kosten natuurlijk erg belangrijk en bepalend. De kosten zijn echter sterk afhankelijk van uw wensen en de staat van uw vastgoed. Om u een beeld te geven van de kosten, ziet u hieronder de prijzen van de verschillende soorten glas in de tabel vermeldt. Dit zijn standaard prijzen voor het glas. Benieuwd naar de prijs die past bij uw situatie en wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Alleen op die manier bent u verzekerd van een prijs die aansluit bij uw wensen.