Houtrenovatie

Complete kozijnen of deuren weggooien omdat onderdelen verrot zijn is maatschappelijk niet meer te verantwoorden. Rensink heeft zich gespecialiseerd in houtrenovatie en met modernste technieken maken wij steeds meer mogelijk op dit vlak. De technieken die wij toepassen zijn kostenbesparend en zeer duurzaam. Een gedegen analyse is de onbetwiste succesfactor om de juiste toepassing voor u te bepalen. Hiervoor heeft Rensink een unieke methode ontwikkeld. We kunnen oprecht zeggen dat we specialist zijn in het saneren, beheersen en voorkomen van houtrot.

Duurzaamheid

Een kostenreductie van 60%

Duurzaam voorkomen is ons uiteindelijke doel. Het vervangen van kozijnen en deuren is met onze oplossingen bijna niet meer nodig. Het compleet weghalen van kozijnen is te voorkomen, dus milieubewust! We hebben inmiddels bij vele projecten een kostenreductie van 60% behaald. Dankzij onze kozijnrenovatie is de nieuwe situatie vele malen beter bestand tegen weersinvloeden dan een nieuw houten kozijn.

Duurzaamheid
Houtrenovatie

Houtrenovatie

Unieke methode, vakkundige werkwijze

Renovatie van houtrot in de dorpel is een veelvoorkomend probleem. Herkent u het? Zorg dan dat u op tijd advies inwint. Wij beschikken over systemen waarmee foutieve detailleringen kunnen worden hersteld. De door houtrot aangetaste delen worden door onze specialisten verwijderd en vervangen. Door hoogwaardige, duurzame materialen te gebruiken, in combinatie met onze vakkundige werkwijze, voorkomen we dit proces in de toekomst. Preventieve maatregelen die ervoor zorgen dat u langer geniet van uw woning of bedrijfspand. Houtrenovatie in Deventer en omgeving? Rensink!

Waarom Rensink?

Uw specialist in houtrenovatie

Het dichten van open verbindingen, het corrigeren van de omtrekspeling bij draaiende delen en het verbeteren van afwateringen zijn van groot belang om de houten elementen in een goede conditie te houden. Als totaalonderhoudsbedrijf denken we graag met u mee. Vanuit kostenbesparend, milieutechnisch en maatschappelijk ondernemend oogpunt adviseren wij u persoonlijk over alle mogelijkheden. Wij zijn dermate deskundig in het renoveren en beschermen van ramen, deuren en kozijnen, dat het schilderwerk pas jaren later weer uitgevoerd hoeft te worden. Het is ook mogelijk om samen met ons een meerjaren onderhousschema op te stellen.

Waarom Rensink?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld