Houtrenovatie

Het weggooien van complete kozijnen of deuren omdat er onderdelen verrot zijn, is maatschappelijk niet meer te verantwoorden. Rensink heeft zich gespecialiseerd in houtrenovatie en met de modernste technieken maken wij steeds meer mogelijk op dit vlak. De technieken die wij toepassen zijn kostenbesparend en zeer duurzaam. Een gedegen analyse is de onbetwiste succesfactor om de juiste toepassing te bepalen. Hiervoor heeft Rensink een unieke methode ontwikkeld. Oprecht kunnen we zeggen dat we specialist zijn in het saneren, beheersen en voorkomen van houtrot.

Duurzaamheid

Duurzaam voorkomen is ons uiteindelijke doel. Het vervangen van kozijnen en deuren is met onze oplossingen bijna niet meer nodig. Het compleet weghalen van kozijnen is te voorkomen, dus milieubewust! Een kostenreductie van 60% hebben wij reeds behaald bij vele projecten. Door onze kozijnrenovatie is de nieuwe situatie veelal beter bestand tegen weersinvloeden dan een nieuw houten kozijn.

Duurzaamheid
Houtrenovatie

Houtrenovatie

Renovatie van houtrot in de dorpel is een veelvoorkomend probleem. Herkent u het? Zorg dan dat u op tijd advies inwint. Wij beschikken over systemen waarmee foutieve detailleringen kunnen worden hersteld. De door houtrot aangetaste delen worden door onze specialisten verwijderd en vervangen. Door hoogwaardige, duurzame materialen te gebruiken in combinatie met onze vakkundige werkwijze voorkomen we het proces in de toekomst. Preventieve maatregelen zodat u langer blijft genieten. Natuurlijk kunt u preventieve maatregelen treffen tegen houtrot, zodat uw woning de uitstraling behoudt die u wenst.

Waarom Rensink?

Het dichten van open verbindingen, het corrigeren van de omtrekspeling bij draaiende delen en het verbeteren van afwateringen zijn van groot belang om de houten elementen in een goede conditie te houden. Als totaalonderhoudsbedrijf denken we graag met u mee. Vanuit kostenbesparend, milieutechnisch en maatschappelijk ondernemend oogpunt adviseren wij u persoonlijk over de mogelijkheden. Wij zijn dermate deskundig in het renoveren en beschermen van ramen, deuren en kozijnen, zodat het schilderwerk pas jaren later weer uitgevoerd hoeft te worden.

Waarom Rensink?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld