Er kan veel niet, maar ook veel wel

Rensink Totaalonderhoud 27 mei 2020

Is it a man’s world?

De mooie skyline van Deventer. Ik sta hier met mijn voeten stevig op de grond maar de haren lekker in de wind.
Zo’n ondernemer ben ik, stevige basis maar vooral doen. De afgelopen tijd heb ik ondernemers gesproken die de juiste mindset niet meer konden vinden.

Er kan zoveel niet

Want er kan zoveel niet, maar er kan ook zoveel nog wel! Ga er voor: jouw bedrijf is jouw passie. Jij bent jouw bedrijf. Probeer je mindset weer de positieve kant op te krijgen.
Kijk naar je basis, naar je bedrijfsvoering en naar jouw producten / diensten. Kun je daar tijdens de crisis nog mee uit de voeten? Of moet je je strategie aanpassen?

Rensink groeit in deze tijd

Rensink Totaalonderhoud is juist in deze tijden aan het ontwikkelen en groeit zelfs. Juist nu investeren wij in de toekomst. Want: eens is deze crisis voorbij en dan staan we sterk. Onze orderportefeuille is goed gevuld met mooie projecten. Fijn dat we het vertrouwen van zoveel opdrachtgevers hebben.

Ondernemen is niet makkelijk, zeker niet in onzekere tijden. Het is keihard werken. Vergeet niet jouw werknemers hierin mee te nemen. Ook zij voelen onzekerheid: communiceer.
Nu samen aanpakken, nu samen de schouders eronder, nu positioneren, nu contacten leggen. Leg een stevige basis maar gooi ook je haren in de wind! En onderneem.

Volg ook onze Linkedinpagina