Ervaring delen – Blog Gerdy

Rensink Totaalonderhoud 23 oktober 2019

Is it a man’s world?

Hoe ben jij gekomen tot waar je nu bent? Ik heb regelmatig gesprekken met (startende) ondernemers. En dan voornamelijk vrouwelijke ondernemers. Dat doet mij denken aan de tijd dat ikzelf een beginnende ondernemer was. Ik had een goed idee waar ik naartoe wilde maar geen “rolmodel” om mee te sparren. Dat heb ik, achteraf gezien, wel gemist. Daarom probeer ik zo veel als mogelijk tijd te maken om de ervaring die ik heb opgedaan te delen met anderen. Dat levert mooie gesprekken op waar ik ook vaak weer van leer.

Naast dit freewheelen moet er natuurlijk ook “gewoon” gewerkt worden. Inmiddels zijn we gestart in Utrecht, Leusden, Maarssen, Velp, Lochem, Zwolle, Hengelo, Zutphen en natuurlijk Deventer. Het betreffen hier: ziekenhuis, winkelcentrum, flats, winkelpanden en woningen. Een heel divers pakket aan objecten die wij mogen renoveren. En dit met zo min mogelijk overlast voor: winkelend publiek, patiënten, bezoekers, gebruikers en natuurlijk bewoners.
Rensink bv zorgt voor heldere communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden. Dat geeft voor alle partijen duidelijkheid. Trots op onze vakmensen van
Rensink Totaalonderhoud die als ondernemers Rensink bv telkens weer goed neerzetten!