Heb jij goede voornemens?

Rensink Totaalonderhoud 13 januari 2020

Is it a man’s world?

Heb jij goede voornemens?

Uiteraard wens ik iedereen het beste toe voor 2020. Veel geluk en gezondheid. Maar wees reëel, niet alles kan altijd goed gaan. Het is de kunst je hierdoor niet uit het veld te laten slaan.

Ikzelf mis ook wel eens, door omstandigheden, de focus in een gesprek. Of maak een verkeerde inschatting. Vervelend maar leerzaam. Lees de post van Jacqueline Koopman- Roepke hierover. Inspirerend!

En niet minder belangrijk: het succes komt je niet aanwaaien. Als je iets wilt zul je de strijd aan moeten gaan, het harde werk moeten doen. Own jouw pad naar succes. En dat betekent de hoogte- én dieptepunten. Lees hierover Lifehack 9 van  Zo kom ik vaak op bouwplaatsen. Wat kom je dan zoal tegen: ik sta in de modder, maak gebruik van een dixie en dat in weer en wind. Maar hoe geweldig is het om het vakmanschap van onze mannen te mogen zien en onze mooie projecten.

De moraal van dit verhaal: het is niet alles goud dat er blinkt. Uiteindelijk krijg je datgene waarvoor je bereid bent te werken. En hoe mooi is dat!

Rensink Totaalonderhoud is 2020 goed gestart. Mooie projecten met de uitdagingen waar we zo goed in zijn! 

Volg ook onze Linkedinpagina: