Het is een totaal andere wereld

Rensink Totaalonderhoud 01 mei 2020

Is it a man’s world?

Het is een totaal andere wereld. Ondernemers moeten zich in deze tijden veelal herpositioneren en nieuwe initiatieven ontwikkelen. Zo ook bij .

Communicatie

Na de eerste persconferentie van premier Rutte stopte al het binnenwerk. Wij hebben direct communicatie gehad met onze opdrachtgevers en gekeken wat nog wél kon: proactief. Inmiddels zijn we aan het opschalen en zijn Jeroen Pelgrim en Mike Lemmers begonnen.

Rensink floreert door de juiste aanpak. Deze tijd vraagt aanpassingsvermogen van ondernemers. Probeer te kijken naar wat nog wél kan.

Netwerkbijeenkomsten

Zo sloot ik mij als partner aan bij Vraagjenetwerk.nl een initiatief van Linda Vaneker. Middels online sessies brengen we ondernemers bij elkaar en helpen we elkaar verder. Netwerkbijeenkomsten zijn weggevallen. Dit geeft mij de tijd om bij mijzelf te rade te gaan en plannen te maken voor de toekomst. Want vergeet niet: eens is deze crisis voorbij en kijk dus vooruit!

Kansen

Welke kansen liggen er? Hoewel deze crisis zorgen geeft; vergeet niet te ondernemen, ga soms lekker in het gras liggen, even ontspannen, om bij jezelf te rade te gaan. Zo maakte ik deze foto. Graag wil ik afsluiten met het feit dat ik trots ben op mijn collega’s. Samen maken wij Rensink sterk.

Volg ook onze Linkedinpagina: