Mystery guest

Rensink Totaalonderhoud 25 februari 2022

Mystery guest op één van onze projecten

Wij van Rensink Totaalonderhoud, vinden de veiligheid heel belangrijk. Om die veiligheid op onze projecten te waarborgen, hebben wij diverse maatregelen getroffen. Zo houden we bijvoorbeeld toolboxen en besteden wij veel aandacht aan de veiligheid. En…wij krijgen regelmatig bezoek van een mystery guest op onze projecten. Het is Tom van Woerden van MiSa Advies. Altijd een verassing wanneer en waar hij langs komt. Vandaag was hij in Veenendaal waar wij hem troffen.

Waar wordt tijdens zo’n bezoek op gelet?

“Tijdens zo’n projectbezoek let ik op alles wat te maken heeft met veiligheid. Hierbij kan je denken aan ladders, de opbouw van de steigers, hebben de werknemers een BHV diploma, gebruiken de werknemers de juiste beschermingsmiddelen. Maar ook de communicatie tussen de werknemers is heel belangrijk. Daarnaast kijk ik naar hoe de materialen worden opgeborgen en of het afval op de juiste manier wordt verwerkt en opgeruimd.” Zegt Tom van Woerden van MiSa Advies.

Waarom worden deze bezoeken uitgevoerd?

“Om een goed beeld van de veiligheid te krijgen, checken wij dit zelf dagelijks. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk om dit door een onafhankelijke partij te laten controleren. Deze controles samen zorgen echt voor een goed beeld van de veiligheid op onze projecten. Daarom gaat er maandelijks een veiligheidsdeskundige van MiSa naar onze projecten. Met de punten die geconstateerd worden, gaan wij direct aan de slag. Dit wordt direct meegenomen in de uitvoering” zegt Gerdy Pusceddu-Smoes.

Over Rensink Totaalonderhoud

Het totale onderhoud van uw woning of vastgoed met een gerust hart uitbesteden? Rensink Totaalonderhoud heeft ruim 85 jaar ervaring in de onderhouds- en renovatiemarkt. Wij bieden zowel voor de particuliere als de zakelijke markt een uitgebreid scala van onderhoudswerkzaamheden aan. Een no-nonsense organisatie die doet wat ze zegt.

mystery-guest-projectbezoek