Vakantiekater?

Rensink Totaalonderhoud 07 september 2021

Vakantiekater?

Op LinkedIn zie ik diverse berichten van relaties die weer terug van vakantie zijn en weer aan het werk gaan.
Ook wij zijn weer volop in bedrijf en hebben op de socials hier aandacht aan besteed.

Ik zie tips om de “vakantiekater” te voorkomen en het vakantiegevoel nog even vast te houden. Als ik zo naar buiten kijk, vind ik dat best lastig.
Maar van een vakantiekater heb ik geen last. Wij zijn in Zeeland geweest en dat was heerlijk. En om nu weer aan het werk te gaan is voor mij geen straf.
De vakantieperiode gebruik ik elk jaar om terug te kijken, te evalueren maar vooral om vooruit te kijken. Dat terugkijken doe ik kort, je kunt er veel van leren maar de kansen liggen vooral in de toekomst.
Voor Rensink liggen veel mooie projecten in het vooruitzicht. Onze orderportefeuille is goed gevuld. Dus de focus ligt op het goed organiseren en opstarten van deze werken. Samen met de opdrachtgever tot het beste resultaat te komen.

Onlangs las ik deze quote: “Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.” Groeien is evident voor elke onderneming. Om te kunnen groeien heb je een goed team om je heen nodig. Een team dat gemotiveerd is en gelooft in jouw missie en visie.
Met veel plezier lees ik de berichten van Kirsten de Roo over groei van ondernemingen met de juiste mensen op de juiste plek. Zeer leerzaam en vaak een feest van herkenning.

Wij hebben ons interne team ook op diverse plekken vernieuwd en uitgebreid. Onze markt en de maatschappij om ons heen veranderen snel en in die trend gaan wij mee. Sterker nog: wij spelen daar proactief op in. Met de juiste mensen op de juiste plek bereik je zoveel meer!

Vakantie is fijn, maar het is ook weer heerlijk om aan de slag te gaan. Maak deel uit van dit enthousiaste team!

Volg jij overigens onze bedrijfspagina al?
Mis niets van onze projecten, de ontwikkelingen binnen ons bedrijf en de uitdagingen waar wij voor staan.

Toch nog een kleine terugblik naar onze vakantie met onderstaande vakantiefoto, samen met Alyssa Pusceddu en Sofia Pusceddu.

vakantiekater-?