Wij stellen voor: Jos Geerdink

Rensink Totaalonderhoud 05 februari 2021

Wij stellen voor:

Elke maand stellen wij een medewerker voor, deze keer is het Jos Geerdink, teamleider.

WIE IS JOS

We ontmoeten Jos in het Deventer Ziekenhuis waar nieuwe ruimten worden ingericht. Hij werkt al een jaar of 16 met veel plezier voor Rensink. Hij komt uit Almelo. Jos, een echte familieman, getrouwd en vader van drie kinderen en inmiddels ook opa van twee kleinkinderen.

HOBBY’S

Vol trots vertelt hij dat de kleinkinderen iedere zaterdag komen en dat hij dan met ze naar de kippen en vogels gaat die rond zijn huis lopen.

Maar ook is hij fan van motorsport, van auto’s en motoren en volgt alles wat hiermee te maken heeft. Zijn motor heeft hij een paar jaar geleden de deur uitgedaan en ingeruild voor een heuse cabrio, waarmee ze graag toeren.

CORONA

Natuurlijk vroegen we ook wat de coronamaatregelen met hem privé en zakelijk doen.

Ach vertelt Jos, eigenlijk heb ik er privé niet veel last van. Maar wanneer we een eind gaan fietsen mis ik tussendoor dat kopje koffie wel. En vindt het lastig dat er thuis maar een persoon uitgenodigd mag worden.

Zakelijk heb ik me, net als alle anderen, gewoon aan de regels te houden en vooralsnog verloopt dit prima. Het is even doorbijten in deze tijd, maar het komt weer goed, aldus een positieve Jos.

WERK

Jos is een buitenmens die ook het liefst zijn werk buiten doet. Hij is teamleider bij Rensink en zorgt ervoor dat de bouw zo goed en efficiënt mogelijk verloopt. Het allerleukste vindt hij ‘gewoon’ schilderen, dat is zijn passie.

Jos Geerdink

Trotse opa, gek van motorsport en de enige tukker bij Rensink

[Noot van de redactie: Bescheidenheid siert Jos, want naast schilderen is Jos ook een echte topper in het plakken van glasvezelbehang.]

Jos Geerdink