Wij stellen voor: Alyssa Pusceddu

Rensink Totaalonderhoud 08 maart 2022

Wij stellen voor: Alyssa Pusceddu

Elke maand stellen wij een medewerker voor, dit keer Alyssa Pusceddu.

WIE IS ALYSSA

We komen Alyssa tegen op haar kantoor. Hier is ze druk bezig met haar werkzaamheden voor Rensink Totaalonderhoud. 

Alyssa is 24 jaar en woont in Deventer. Ze is een vrolijke, enthousiaste en spontane dame. Tijdens haar afstuderen aan de studie Commerciële economie aan Saxion, is zij parttime bij ons komen werken als management assistente. Inmiddels werkt ze fulltime bij ons als online marketeer. Zo bedenkt, maakt en plaatst ze de berichten op onze social media kanalen, zorgt ze ervoor dat onze website up to date is en al het andere wat komt kijken bij online (en ook offline) marketing. 

HOBBY’S

‘In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen met de honden of lekker naar de stad te gaan. Ook ga ik regelmatig naar de sportschool toe. Daarnaast vind ik het leuk om gezellig met vrienden en familie wat te gaan drinken of uit eten te gaan.’  Zegt Alyssa als we haar vragen naar haar hobby’s.  

WERK

‘Ik kom al als klein meisje bij Rensink Totaalonderhoud. Het is het familiebedrijf waar eerst mijn opa en nu mijn moeder aan het roer staat. Ik vind het heel gaaf dat ik hier nu ook werk!
Mijn taken zijn heel divers en we hebben een heel gezellig team. Mij bezig houden met de online marketing van Rensink Totaalonderhoud, vind ik het leukste om te doen. Zo vul ik bijvoorbeeld elke maand de contentkalender, schrijf ik teksten en maak en bewerk ik foto’s en video’s.’  Zegt Alyssa. ‘Daarnaast spring ik wel eens ergens in als dat nodig is. Zo ondersteun ik af en toe de administratie, calculatie en werkvoorbereiding. Juist die afwisseling vind ik leuk! 

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Rensink Totaalonderhoud? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Alyssa-Pusceddu