Wij stellen voor: Andre Oostewechel

Rensink Totaalonderhoud 18 mei 2021

Wij stellen voor:

Elke maand stellen wij een medewerker voor, deze keer is het André Oostewechel, technisch werkvoorbereider.

WIE IS ANDRE

We spreken met André af in zijn kantoor bij Rensink waar hij zijn gegevens uitwerkt. Maar eigenlijk is André veelal buiten op de projecten te vinden. Hij werkt al ruim 43 jaar bij Rensink waar hij verantwoordelijk is voor de technische werkvoorbereiding. Hij heeft altijd buiten op de steigers gestaan, maar langzaamaan is hij deze functie ingerold. 

Trots vertelt hij over een mooi moment dat hij vroeger heeft meegemaakt. Hij was uitgenodigd voor de Nederlandse beroepenmanifestatie in Utrecht. Er werden hier 7 mensen voor uitgekozen. In Utrecht moest hij diverse werkstukken maken en deze werden beoordeeld. Degene met het best beoordeelde werkstuk mocht naar Atlanta voor de volgende ronde. Helaas hebben zijn werkstukken niet gewonnen, maar hij vond het een hele eer om hier überhaupt voor uitgekozen te worden.

HOBBY’S

‘Ik heb heel veel hobby’s’ zegt André. Eén daarvan is tennissen, het maakt hem niet uit of het goed of slecht weer is. Hij vindt het ook erg leuk om dingen zelf te maken, bijvoorbeeld het in elkaar lassen van een constructie. ‘Maar ook oldtimer trekkers vind ik prachtig. Om naar te kijken en om zelf te hebben,’ zegt André. Als laatste vindt hij het heerlijk om te wandelen en te klimmen in Frankrijk. 

CORONA

‘Zakelijk gezien heb ik niet veel last van corona. Als ik ergens heen ga heb ik altijd mijn vestje aan met daarop: 1,5 meter afstand. Daar houden mensen zich dan ook aan.’ Privé  gezien geeft hij aan hier wel wat meer last van te hebben. ‘Mijn moeder is 91 geworden, zij kon dit niet vieren met haar kleinkinderen. Dat zijn wel de minder leuke dingen.’ Zijn eerste vaccinatie tegen corona heeft hij al gehad. 

WERK

André vindt het belangrijk dat de projecten goed lopen. ‘Soms is er een proefwoning bij een project waar ik de “gegevens” uit kan halen. Dit helpt ons om efficiënter te werken en een goede technische werkvoorbereiding te kunnen maken.’ De technische begeleiding vindt hij dan ook erg leuk om te doen.   

André Oostewechel

André haalt, samen met zijn collega’s buiten, de meeste voldoening uit het zo goed mogelijk te laten verlopen van de projecten. 

andre-oostewechel