Wij stellen voor: Djonny Rahajaan

Rensink Totaalonderhoud 15 oktober 2021

Wij stellen voor: Djonny Rahajaan

Elke maand stellen wij een medewerkers voor. Dit keer onze vakman Djonny Rahajaan. Schilder bij Rensink Totaalonderhoud.

WIE IS DJONNY

Terwijl hij nog druk aan het schilderen is, treffen wij Djonny aan op één van onze projecten in Zutphen. We zoeken even een rustig plekje op voor het interview.

Djonny Rahajaan, een bijzondere naam die komt uit Indonesië. Hij is 41 jaar en woont in Deventer. Een toegewijde vader van twee zoons van 7 en 10. Hij is een harde werker en heeft alles netjes voor elkaar. ‘Ik ben ook erg zorgzaam en sociaal, sta altijd voor iedereen klaar.’ Zegt Djonny.

HOBBY’S

‘Ik survival nu twee keer in de week. Bijvoorbeeld in touwen klimmen en over boomstammen springen. Het lijkt me heel gaaf om mee te doen met een survivalrun.’ Zegt Djonny. Het is een echte sportieve man, want naast het survivallen  houdt hij van mountainbiken. Ook doet hij graag leuke dingen met zijn vriendengroep. ‘We zijn al 25 jaar vrienden en nog steeds heel hecht.’ Zegt hij.

WERK

‘Het werken bij Rensink Totaalonderhoud vind ik hartstikke fijn. Ik ben hier als leerling begonnen en zit hier nog steeds heel erg op mijn plek. Ik ben er twee jaar tussenuit geweest, maar ik miste het toch. Het contact met mijn collega’s is altijd goed. Als ik op kantoor ben ga ik ook altijd even bij iedereen langs om een praatje te maken.’

Het sausen vindt hij het leukste om te doen. ‘Vooral het project in Amersfoort bij het Meander ziekenhuis vond ik heel leuk om te doen. Samen met mijn collega Sven hebben wij dit project van begin tot eind gedaan. Zo moesten we bijvoorbeeld op de IC, operatiekamers en in de hal schilderen. Je maakte er van alles mee.’ Vertelt hij trots.

Wist je dat Djonny ook het gezicht is van onze advertentie in verschillende magazines? Ben jij hem al tegengekomen?