Wij stellen voor: Erik van Lohuijzen

Rensink Totaalonderhoud 09 september 2022

Wij stellen voor: Erik van Lohuijzen

Elke maand stellen wij een medewerker voor. Dit keer weer een nieuw gezicht bij Rensink Totaalonderhoud. Het is Erik van Lohuijzen, calculator en werkvoorbereider.

WIE IS ERIK

Rensink Totaalonderhoud groeit! Erik is in juni bij ons begonnen als calculator en werkvoorbereider. Wij stellen hem graag aan jullie voor.

Erik is vader van drie kinderen en woont samen met zijn gezin aan de andere kant van de IJssel, in Twello. Een vrolijke, enthousiaste en rustige man. ‘Ik ben secuur en in mijn werk heb ik daar ook veel baat bij.’ Zegt Erik.

HOBBY’S

‘Ik vind het leuk om in en om het huis te klussen. Wij hebben een klushuis gekocht in Twello. Deze hebben we helemaal leeg getrokken en beetje voor beetje opgeknapt. Veel hebben we zelf gedaan.’
Daarnaast doet hij ook graag leuke dingen met familie en vrienden.

 ‘Vroeger heb ik ook altijd veel gevoetbald en ging ik erop uit met mijn racefiets. Tijdens de verbouwing is dat een beetje naar de achtergrond geschoven. Dit wil ik wel weer gaan oppakken.’ Zegt Erik.

WERK

18 jaar is hij schilder geweest en deed vooral het onderhoud van monumenten en bij particulieren. ‘Ik wilde niet tot mijn 67e schilder blijven, dus ik wilde wel een plan B hebben en actie ondernemen. Als calculator en werkvoorbereider kan ik de praktijkervaring die ik heb opgedaan, vertalen naar een calculatie/offerte en een goed onderbouwd advies geven aan de klant.’ Zegt Erik als we hem vragen naar zijn werkzaamheden.

Welkom in ons team Erik en wij wensen ook jou heel veel succes in je nieuwe functie binnen Rensink Totaalonderhoud!

erik