Wij stellen voor: Frank Mentink

Rensink Totaalonderhoud 04 juni 2021

Wij stellen voor: 

Elke maand stellen wij een medewerker voor, dit keer een nieuw gezicht. Frank Mentink is sinds 1 juni bij ons begonnen als projectleider op onze grootzakelijke projecten.

WIE IS FRANK

Tussen alle hectiek van het kennis maken met iedereen, projecten bezoeken en er achter komen hoe alles gaat bij Rensink Totaalonderhoud door, spreken wij Frank in zijn nieuwe kantoor.

Frank is vader van drie zoons en een echte doener, dat merk je meteen. ‘Stil zitten kan ik niet. Ik ben erg gedreven en wil altijd overal het beste resultaat uit halen. Zegt Frank. Daarbij vindt hij open en eerlijke communicatie erg belangrijk. Zelf zegt hij ook altijd waar het op staat.

HOBBY’S

‘Ik ben voorzitter van de voetbal vereniging en ik speel in twee elftallen. Dat vind ik heel erg leuk om te doen’. Daarnaast vindt hij het erg leuk om te klussen. Zowel thuis als voor andere mensen. Timmerwerk vindt hij dan het leukste om te doen. Frank is altijd wel ergens mee bezig, want zoals hij zelf al aangaf, stil zitten is niks voor hem

CORONA

‘Voor de sector waarin wij werken is het beperkt merkbaar. Dit omdat we veel buiten aan het werk zijn. Dat scheelt wel.’ Zegt Frank als wij hem vragen wat hij van de coronacrisis vindt. ‘Ik begrijp de situatie, ik zie ook in wat voor een vreselijk virus het. Maar had liever een andere oplossing gezien voor de maatregelen rondom de coronacrisis.’

WERK

‘Rensink is een bedrijf met een duidelijk beeld van zichzelf, straalt uit wie ze zijn. Het sprak mij dan ook erg aan om bij een organisatie te werken met een duidelijk beeld van zichzelf en ook bij dat beeld willen blijven.’ Geeft Frank aan. Ook geeft hij aan dat hij de no nonsens mentaliteit erg fijn vindt bij Rensink Totaalonderhoud.

Wij zijn heel blij met Frank is ons team als projectleider en wensen hem dan ook heel veel succes en plezier bij Rensink Totaalonderhoud!

Frank Mentink