Wij stellen voor: Frank Pereboom

Rensink Totaalonderhoud 10 juni 2022

Wij stellen voor: Frank Pereboom

Elke maand stellen wij een medewerker voor. Dit keer is het onze vakman Frank Pereboom. Hij is teamleider bij Rensink Totaalonderhoud.

WIE IS FRANK

Hij is nog van alles aan het regelen als wij Frank tegenkomen op een groot project in Zutphen. Hier worden een flink aantal flats gerenoveerd en Frank is er vanaf het begin bij betrokken als teamleider en schilder op dit project. We gaan even in de keet zitten voor het interview.

Frank is vader van twee zoons, getrouwd en woont samen met zijn vrouw, kinderen en hondje Joy in Deventer. Een hele vrolijke man die altijd voor iedereen klaar staat. ‘Soms cijfer ik mezelf nog weg voor een ander’ Zegt Frank.

HOBBY’S

‘Ik ga graag met vrienden naar Go Ahead Eagles, voetbal kijken of leuke dingen doen. Ik hou van gezelligheid. Daarnaast ga ik graag wandelen met de hond en af en toe fietsen.’ Zegt hij. Als wij hem vragen naar zijn favoriete vakantieland wordt hij enthousiast. ‘Ja, Oostenrijk is écht mijn land. Het is zo mooi daar. Als het even kan gaan we er wel vier keer per jaar heen. Heerlijk!’

WERK

‘Bij Rensink Totaalonderhoud is het altijd goed. Toen ik op de LTS zat, heb ik hier een weekje stage gelopen. Jans Smoes zei toen dat als ik op vrijdag mijn diploma haalde, ik die maandag erop kon starten bij Rensink Totaalonderhoud. Zo gezegd zo gedaan.’ Vertelt Frank enthousiast als we hem vragen hoe hij het vindt om bij ons te werken.

‘Het contact met de collega’s vind ik ook heel prettig en ik kan het met iedereen erg goed vinden. Ik werk er nu al 34 jaar maar heb het nog altijd erg naar mijn zin hier.’

Frank, een hardwerkende en vrolijke vakman die altijd het beste wil voor iedereen. Een zeer gewaardeerde collega.

wij-stellen-voor-frank-pereboom