Wij stellen voor: Gerrit Bomhof

Rensink Totaalonderhoud 05 maart 2021

Wij stellen voor:

Elke maand stellen wij een medewerker voor, deze keer is het Gerrit Bomhof, teamleider.

WIE IS GERRIT

We ontmoeten Gerrit in Zutphen waar een groot aantal flats worden gerenoveerd. Hij woont in Deventer en is ooit begonnen als beroepsmilitair voordat hij bij Rensink ging werken. Inmiddels werkt hij hier alweer 27 jaar.

Trots vertelt hij uitgebreid over zijn vrouw en Luna May (Maan Parel), zijn geadopteerde dochter. Gerrit vertelt ons over haar originele naam, waar de naam vandaan komt en hoe deze is opgebouwd. Op zijn onderarm heeft hij de originele Chinese naam van haar laten tatoeëren.

HOBBY’S

Gerrit is helemaal gek van de Formule 1, en dan natuurlijk van ‘onze’ Max Verstappen. Hij legt ons uit waarom hij Max zo goed vindt en vergelijkt hem met Michael Schumacher om onder andere zijn lef en uitdaging in het racen. Alles volgt hij wat met de Formule 1 te maken heeft. Het maakt Gerrit niet uit of hij ’s nachts de wekker voor de races moet zetten.

CORONA

Wanneer wij hem vragen of hij privé last heeft van Corona, vertelt hij dat hij het behoorlijk mist dat we niet zomaar uit kunnen gaan. Even lekker een terrasje pakken of uit eten te gaan. ’s Avonds altijd thuis, dat is ook een beetje saai geworden.

Sporten mist hij niet zo, overdag krijgt hij al genoeg beweging tijdens zijn werk.

WERK

Gerrit houdt van onder druk presteren en van uitdagingen, hij zal er alles aan doen om zakelijk tot de beste oplossingen te komen. En hij vindt het prachtig om met elkaar iets weer mooi te maken, en zou graag zien dat er meer vrouwen in de bouw werken.

Gerrit Bomhof

Gerrit, een rustige en vrolijke man, met hart voor de zaak!

Gerrit-Bomhof2-instagram