Wij stellen voor: Kyan Broekhoff

Rensink Totaalonderhoud

Wij stellen voor: Kyan Broekhoff

Elke maand stellen wij een medewerker voor. Dit keer Kyan Broekhoff. Hij is leerling schilder bij Rensink Totaalonderhoud.

WIE IS KYAN

Hij geniet nog van zijn pauze, als wij Kyan treffen in Almelo. Hier is hij druk bezig met het onderhoud van een groot aantal appartementencomplexen. We gaan even in de keet zitten voor het interview.

Kyan Broekhoff is 16 jaar en woont in Deventer. Een spontane en rustige jongen die altijd klaar staat om anderen te helpen. Hij is net begonnen met de opleiding tot schilder aan de Schildersvakopleiding in Zutphen.

HOBBY’S

‘In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal en ben graag met mijn vrienden. Ook ga ik elke wedstrijd naar Go Ahead Eagles om ze aan te moedigen.’ Zegt Kyan als we hem vragen naar zijn hobby’s. Hij is niet iemand die makkelijk stil kan zitten en is graag buiten.

WERK

‘Ik ben begonnen met de opleiding tot schilder, omdat mijn vader ook in het vak zit en hier werkt en omdat dit mij heel erg leuk lijkt. Over het werken bij Rensink Totaalonderhoud en de begeleiding ben ik heel erg tevreden. Ik loop met verschillende collega’s mee om diverse disciplines te leren en om op verschillende projecten mee te werken. We vragen hem hoe hij het vindt om als leerling bij Rensink Totaalonderhoud te werken. ‘Buiten schilderen vind ik, tot nu toe, het leukste om te doen en ik zou het zeker aanraden aan andere leerling schilders om bij Rensink Totaalonderhoud aan de slag te gaan!’

Wij zijn heel blij dat Kyan bij ons in het team zit. En we zouden het ook heel leuk vinden om het vak door te geven aan nog meer jonge vakmannen!