Wij stellen voor: Marianne Rademakers

Rensink Totaalonderhoud 17 september 2021

Wij stellen voor:

Elke maand stellen wij een medewerker voor, dit keer weer een nieuw gezicht binnen Rensink Totaalonderhoud. Marianne Rademakers is sinds 13 september bij ons begonnen als management assistente.

WIE IS MARIANNE

Na een ochtend langs een aantal projecten te zijn geweest, spreken wij Marianne op haar nieuwe werkplek bij Rensink Totaalonderhoud.

Marianne woont in Steenbrugge, Deventer. Ze heeft drie kinderen, die allemaal al studeren. Ze houdt erg van gezelligheid en humor en is een echte doorzetter. ‘Ik heb veel verschillende banen gehad, maar er is altijd wel iets dat me enthousiast maakt. Ik maak het altijd leuk voor mezelf en anderen. Een fijne sfeer vind ik heel belangrijk.’ Zegt Marianne

HOBBY’S

‘Ik sta minimaal twee keer in de week in de sportschool en in de winter vaak nog vaker. Met lekker weer ben ik veel buiten en wandel ik graag. Ook ga ik graag naar het theater of de bioscoop en vind ik het super leuk om te klussen in huis. Boren, schilderen, van alles doe ik zelf.’ Zegt ze trots.

WERK

‘Ik heb voor Rensink Totaalonderhoud gekozen, omdat het een echt familiebedrijf is. In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, maar bij familiebedrijven gaan mensen écht voor het bedrijf. Dat vind ik veel fijner en leuker.’ Geeft Marianne aan als wij haar vragen waarom ze voor Rensink Totaalonderhoud heeft gekozen.

Wij zijn blij met Marianne als management assistente in ons team en wensen haar dan ook heel veel succes en plezier bij Rensink Totaalonderhoud!