Wij stellen voor: Mike Lemmers

Rensink Totaalonderhoud 21 juni 2021

Wij stellen voor:

Elke maand stellen wij een medewerker voor, deze keer is het Mike Lemmers, uitvoerder op onze particuliere en klein zakelijke projecten.

WIE IS MIKE

Vlak voor Mike weer naar een nieuwe afspraak gaat, spreken wij hem in zijn kantoor bij Rensink Totaalonderhoud. Hij is vaak buiten de deur om langs te gaan bij klanten om een offerte te bespreken, werkzaamheden op te nemen of om te checken hoe alles gaat op een project.

Mike woont in Barchem samen met zijn vrouw en twee dochters. Hij is een rustige, vriendelijke man met hart voor de zaak.

HOBBY’S

‘Voetballen is mijn grootste hobby. Ik ben hoofdtrainer bij SV BV Barchem. Dit is wel mijn laatste seizoen als hoofdtrainer.’ Zegt Mike. Hij is dan 20 jaar trainer geweest bij verschillende voetbalclubs.  ‘Maar bijvoorbeeld tijdens de voetbalstop vind ik het heerlijk om te gaan fietsen, wandelen of zwemmen. Dat pak ik dan vooral op wanneer ik niet train.’

CORONA

‘Ik vind het vervelend, maar maak het niet groter dan het is.’ zegt Mike over de coronacrisis. Hij heeft geen problemen ervaren, het is een kwestie van aanpassen. Thuis heeft hij het ook prima naar zijn zin. ‘Groot zwembad voor de kinderen en een BBQ voor mij, best fijn en relaxed hoor!’ zegt Mike. Af en toe een dagje weg, maar op vakantie gaan zit er nog niet in. Wel neemt hij het virus erg serieus en houdt hij zich aan de maatregelen die nu nog gelden.

WERK

‘Hartstikke leuk!’ is het eerste wat Mike zegt als wij hem vragen naar wat hij vindt van het werken bij Rensink Totaalonderhoud. ‘Het is écht een goede keuze geweest. Ik heb vroeger bij Steenhuis gewerkt, en daarna ben ik begonnen als ZZP’er. Maar door mijn knieën ben ik hier mee gestopt. Bij Rensink Totaalonderhoud voelde het vertrouwd en doe ik nu nog steeds heel veel dingen die ik ook deed als ZZP’er. Voel me hier als een vis in het water.’

Mike, een rustige man met veel kennis en hart voor de zaak.

mike-lemmers