Wij stellen voor: Renate Hummelink

Rensink Totaalonderhoud 05 juli 2021

Wij stellen voor:

Elke maand stellen wij een medewerker voor, dit keer weer een nieuw gezicht binnen Rensink. Renate Hummelink is sinds 1 juli bij ons begonnen als projectcoördinator / planner.

WIE IS RENATE

Op haar tweede werkdag bij Rensink Totaalonderhoud, spreken wij Renate in haar nieuwe kantoor.

Renate woont in Bentelo samen met haar vriend en twee honden. Ze is een echte aanpakker, maar ook erg behulpzaam. ‘Ik wil ook graag anderen helpen. Uiteindelijk moeten we het samen doen en daar wil ik graag iedereen bij betrekken.’ Zegt Renate.

HOBBY’S

‘Ik vind het heerlijk om met mijn twee honden te wandelen en te trainen. Ik volg een jachttraining met ze.’ Vertelt Renate enthousiast. Daarnaast is ze ook graag actief bezig. Dan gaat ze bijvoorbeeld mountainbiken of wielrennen, maar ook tuinieren en om het huis bezig zijn vindt ze leuk om te doen.

WERK

‘Door de no nonsens mentaliteit en het enthousiasme van Frank Mentink, projectleider, sprak Rensink Totaalonderhoud mij erg aan. Een bedrijf met een enthousiast team dat samen mooie projecten neer wil zetten. En ook dat iedereen zichzelf is, vind ik heel fijn.’ Zegt Renate als we haar vragen naar waarom ze voor Rensink Totaalonderhoud heeft gekozen.

Wij zijn heel blij met Renate als projectcoördinator / planner en wensen haar dan ook heel veel succes en plezier bij Rensink Totaalonderhoud!