Wij stellen voor: Ruud Eggink

Rensink Totaalonderhoud 30 augustus 2022

Wij stellen voor: Ruud Eggink

Elke maand stellen wij een medewerker voor. Dit keer een nieuw gezicht binnen Rensink Totaalonderhoud, Ruud Eggink. Hij is projectleider.

WIE IS RUUD

Sinds juli dit jaar is Ruud bij ons begonnen als projectleider voor onze groot zakelijke projecten. Hoog tijd dus om hem aan jullie voor te stellen.

Ruud is geboren in Den Haag en woont al enige tijd in de Noordoostpolder. Hij is heel gedreven in wat hij doet, proactief en altijd eerlijk. ‘Ook houd ik van planning en organiseren. Ik ben altijd op tijd en kom mijn afspraken na. Daarnaast help ik graag mensen, ook in mijn werk.’ Zegt Ruud als we hem vragen naar zijn eigenschappen.

HOBBY’S

Ruud heeft veel hobby’s. Zo gaat hij graag vissen, kook hij graag en dan vooral Indisch, kijkt graag naar goede detective series en sport en houdt van muziek. ‘Eigenlijk houd ik wel van alle soorten muziek maar vooral van de ouderwetse bands zoals Fleetwood Mac en de Golden Earring.’ Daarnaast fitnesst hij graag en maakt hij zelf tuinmeubelen.

WERK

‘De reden dat ik voor Rensink Totaalonderhoud heb gekozen, is het gevoel dat ik kreeg bij mijn sollicitatiegesprek. Dit voelde goed en het was een transparant en open gesprek. Dit sprak mij meteen aan, omdat ik zelf ook zo ben. Daarnaast wil ik graag mijn kennis delen met mijn collega’s. Ik vind het vooral leuk om de jonge vakmensen dingen te leren. Dit geeft mij voldoening.

Wat Ruud aanspreekt in de functie als projectleider, is het sociale aspect. ‘Je bent zo onder de mensen, dat vind ik leuk. De hele dag op kantoor is niks voor mij.’ Zegt Ruud.

Welkom Ruud is ons team en wij wensen je veel succes in je nieuwe functie binnen Rensink Totaalonderhoud!

Ruud-Eggink