Zo trots als een pauw

Rensink Totaalonderhoud 13 januari 2021

Zo trots als een pauw

Herken je dat gevoel dat je ergens zó trots op kunt zijn?

Ik heb dat als ik naar mij kinderen kijk, mijn gezin. Maar waar ik ook echt trots op ben zijn mijn vader en moeder. Hoe zij hebben weten te bereiken wat altijd een droom is geweest van mijn vader.En die droom mag ik met mijn collega’s voortzetten. Hoe geweldig is dat!

Onlangs hebben wij een interview gegeven voor de Stentor in de serie familiebedrijven. Joep Boerboom heeft Jans en mij het hemd van het lijf gevraagd tijdens een geanimeerd gesprek. Want zo gaat dat bij Rensink: alles met humor. Joep was verbaasd over de dingen die Jans in het verleden heeft meegemaakt.

Rensink Totaalonderhoud is in de hedendaagse maatschappij een toonbeeld van ondernemerschap, saamhorigheid en mogelijkheden. We zijn een toonaangevend onderhoudsbedrijf.

Onze blik richt zich op de toekomst: we hebben grootste plannen. Maar soms is het ook goed om even achterom te kijken en trots te zijn op wat je hebt bereikt.

Ik zeg het ook vaak in mijn presentaties: niet alleen de hoogste prijs is een beloning, soms is het meedoen al een overwinning en dus de prijs voor jou.
Benieuwd naar het artikel? Lees het gehele artikel op: https://lnkd.in/dXiA8WV

Gerdy en Jans worden interviewd door de stentor

Volg Gerdy ook op haar LinkedIn profiel.