Planmatig onderhoud

In het meerjaren onderhoudsplan worden de verschillende onderhoudsprojecten beschreven die gerealiseerd moeten worden om vastgoed in optimale staat te houden. Planmatig onderhoud zorgt ervoor dat de verschillende projecten zorgvuldig worden gepland en uitgevoerd. Rensink is de specialist voor planmatig onderhoud. De werkzaamheden worden binnen het budget uitgevoerd en overlast voor de bewoners wordt tot een minimum beperkt.

Werkwijze bij planmatig onderhoud

Korte doorlooptijd

Rensink heeft meerdere inspecteurs in dienst die de woningen voor de start van het planmatig onderhoud inspecteren. Bij schilderwerk wordt bijvoorbeeld de status van het kozijn en het huidige schilderwerk geïnventariseerd. Op basis hiervan wordt er een begroting en een planning opgesteld. Onze schilders kunnen goed geïnstrueerd aan het schilderwerk beginnen. Dit geldt ook als het gaat om kozijnvervanging, houtrenovatie of vervanging van andere onderdelen. Op deze manier is de doorlooptijd van de werkzaamheden zo kort mogelijk en ervaren bewoners minimale overlast.

Werkwijze bij planmatig onderhoud
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Tijd- en kostenbesparend

Steeds meer opdrachtgevers gaan met bewoners in gesprek over de woonsituatie. Welke wensen hebben de bewoners? In welke kleur zien zij bijvoorbeeld het schilderwerk of de indeling van badkamer en keuken graag? Doel is om het wooncomfort te verbeteren. Door Rensink al in een vroeg stadium bij het project te betrekken, wordt er op tijd en kosten bespaard. Onze vakmensen lichten de mogelijkheden toe, brengen de keuzes in kaart en stellen de planning met budgetten vast.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld