Brummen | Klein Engelenburg

Brummen | Klein Engelenburg

Onderhoudswerkzaamheden

Domus Magnus biedt kleinschalige, individuele zorg op unieke locaties in Nederland. De panden van Domus Magnus zijn stuk voor stuk monumentale pareltjes.

Landgoed Klein Engelenburg
In het Gelderse dorp Brummen ligt het rijksmonument Landgoed Klein Engelenburg: een exclusieve locatie om te wonen met zorg. Op bijna vier hectare staan een klassiek landhuis met bijbehorende orangerie, een tuinmanswoning en twee nieuw aangebouwde vleugels. Landgoed Klein Engelenburg ligt aan de rand van de Veluwe, in het groene gebied tussen Zutphen, Arnhem en Apeldoorn.

Wij hebben op deze unieke locaties een veelvoud aan werkzaamheden uitgevoerd: houtrenovatie, timmerwerk, klein bouwkundig werk, schilderwerk, dak werkzaamheden en instant houden van monumentale gevelelementen.

Opdrachtgever

Domus Magnus

Uitdaging

Uitdaging

Deze unieke, monumentale panden zijn een lust voor het oog en een genot voor onze vakmannen om aan te werken. Gezien de huidige coronamaatregelen hebben we werkzaamheden uitgevoerd onder strenge eisen. De bewoners hebben zo min mogelijk overlast ervaren en onze collega’s hebben geen contact gehad met personeel of bewoners.
Daarnaast is ons vakmanschap aangewend om deze monumentale panden weer volledig te voorzien van het juiste onderhoud.