Deventer I Ramelestraat

Deventer I Ramelestraat

Onderhoudswerkzaamheden

In Deventer hebben wij, in opdracht van de Gemeente Deventer, verschillende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Ramelestraat. In dit gebouw zijn kunstateliers gevestigd. Wij hebben hier verschillende werkzaamheden uitgevoerd, maar het buitenschilderwerk was bij dit project wel heel bijzonder. Deze keer werd er niet gekozen voor een ‘standaard kleur’. Onze slogan ‘Totaalonderhoud in kleur’ is bij dit project goed terug te zien.

Onze werkzaamheden bij dit project voor de Gemeente Deventer zijn: glas vervangen, houtrenovatie, vernieuwen van de dakbedekking, asbesthoudend kit klasse 1 verwijderen en buitenschilderwerk.

Opdrachtgever

Gemeente Deventer

Uitdaging

Uitdaging

Aan de Ramelestraat in Deventer hebben wij, in opdracht van de Gemeente Deventer, diverse werkzaamheden uitgevoerd. De uitdaging in dit project zat hem in het verwijderen van asbesthoudende kit klasse I. Wanneer dit niet goed verwijderd wordt, kan het schadelijk zijn voor de gezondheid. Voor het verwijderen van asbest hebben wij een gestructureerde werkwijze, om de werkzaamheden veilig te laten verlopen.