Resultaat gericht samenwerken

Iedereen zegt het maar nog weinig bedrijven doen het echt. Rensink onderscheidt zich hierin: wij gaan echt voor het Resultaatgericht Samenwerken.

Wat is Resultaatgericht Samenwerken (RGS)?

Om het onderhoudsproject slimmer en efficiënter te laten verlopen  werken wij volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken. Bij de exploitatie van uw vastgoed zijn onderhoudskosten een belangrijke factor. Sterker nog: ze zijn bepalend voor uw rendement. Door het vastgoedonderhoud zorgvuldig te plannen, voorkomt u financiële tegenvallers.

Denken in resultaten

Partnership

Bij Resultaatgericht Samenwerken maakt u met ons afspraken over de staat van onderhoud van uw complex. Samen bepalen we de normen waaraan het vastgoed moet voldoen tijdens de afgesproken periode. Dat is kenmerkend voor Resultaatgericht Samenwerken. Niet denken in werkzaamheden, maar in resultaten en functionaliteiten.

Denken in resultaten
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Kostenbesparend

Anders dan bij traditionele contractvormen selecteert de opdrachtgever al in de initiatieffase de opdrachtnemer. Zo zijn wij al vanaf het eerste moment betrokken bij het project, dit bespaard u kosten. Er wordt garantie gegeven op de prestaties die Rensink levert. Bij de start van het project wordt een projectteam samengesteld. De vakmensen binnen dit team brengen het gebouw, de techniek, de markt en de financiën in kaart. Het geplande onderhoud wordt afgestemd op uw onderhoudsbudget. Door in de eerste fase Rensink te betrekken bij de renovatie en het onderhoud bespaart u kosten. Er wordt namelijk niet alleen op korte termijn gekeken bij keuzes van middelen maar vooral ook op lange termijn. Wat voor toekomstige onderhoudskosten brengt de renovatie mee.

 

 

Planning van de werkzaamheden

Respect voor het vastgoed

Is het voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk dat de werkzaamheden na kantooruren, in de weekenden of vakantie worden uitgevoerd: Rensink houdt rekening met uw wensen en zal zorgen dat de planning van de werkzaamheden zo wordt ingericht dat deze naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering. Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze na, zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze werkzaamheden voeren wij uit met respect voor uw vastgoed én de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker.

Planning van de werkzaamheden
Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld