Vloercoating

Vloercoating beschermt de ondergrond tegen mechanische en chemische belasting. Maar, het oog wil natuurlijk ook wat, en terecht! Vloercoatings zijn beschikbaar in verschillende kleuren en dessins, waardoor er voor ieder interieur een passende vloercoating leverbaar is.

Vloercoating

Een slijtvaste toplaag

Vloercoating is een slijtvaste toplaag, die wij over uw bestaande vloer aanbrengen. Beton, anhydriet en cement zijn een prima onderlaag. Coating wordt voornamelijk gebruikt in winkels, magazijnen, werkplaatsen en garages. De beschermende werking zorgt ervoor dat deze vloer is opgewassen tegen chemische middelen, vocht en mechanische belasting. Onze vloercoating is slijtvast, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw vloer.

Vloercoating
Vloerafwerking

Vloerafwerking

Kleuren en uitvoeringen

Vloercoating is er in verschillende uitvoeringen: anti-slip, waterhoudend, anti-statisch, ESD, industrieel of met een design. Daarnaast kunt u voor elke denkbare kleur kiezen. Het is zelfs mogelijk om een transparante vloercoating te laten gieten. Hiermee behoudt u de oorspronkelijke kleur van de ondergrond.

Voegafwerking

Strak en naadloos

Om er zeker van te zijn dat u een strakke en naadloze vloercoating heeft na ons bezoek, worden ook alle voegen afgewerkt. Een goede voegafwerking is een belangrijk onderdeel van uw vloer, wand- of plafondafwerking. Al is de vloer nog zo strak gelegd, als de voegen niet goed zijn afgewerkt zullen vocht en vuil hun weg vinden en uw vloer beschadigen.

Voegafwerking
Waarom Rensink?

Waarom Rensink?

Jarenlange ervaring

Rensink heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van uiteenlopende vloercoatings. Voor uw woning, maar ook zeker voor uw bedrijfspand, school, zorginstelling of ander pand. Met onze kennis en ervaring zijn we een uitstekende partner. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Uw wensen staan hierbij uiteraard voorop. Het is ook mogelijk om samen met u een meerjaren onderhoudsschema op te stellen.

Een gedegen advies

Uw wensen staan voorop

Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met het aanbrengen van de vloercoating en kunnen u voorzien van een gedegen advies. Denk hierbij aan de soort vloercoating en de verschillende coatingsystemen. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat dit voor u geen dagelijkse bezigheid is.

Een gedegen advies
Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld