Wandafwerking

Iedereen wil wel eens iets nieuws op de wanden. Misschien niet omdat deze beschadigd zijn, maar misschien wel omdat u toe bent aan een ander kleurtje op de wand. Wij van Rensink Totaalonderhoud zijn gespecialiseerd in diverse vormen van wandafwerking.

Wandafwerking

Voorkom beschadiging

Iedere wand vraagt weer om een andere afwerking. Het is van belang dat u voor uw wand de juiste afwerking kiest om beschadiging zoveel mogelijk te voorkomen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden in zowel kleur, kleureffecten en lichtversterkende verven die energiebesparend kunnen werken. Wij adviseren u graag wat betreft de juiste afwerking, uiteraard staan uw persoonlijke wensen hierbij voorop.

Wandafwerking
Wandbekleding

Wandbekleding

Kies wat bij u past!

Gaat u liever voor wandbekleding? Dat kan ook natuurlijk ook. Ook voor wandbekleding bieden wij verschillende mogelijkheden. Dit is fijn, want zo kunt u kiezen voor de een nieuwe wand die bij uw wensen aansluit. Onze specialisten gaan samen met u kijken naar uw wensen en behoeften voor wat betreft de wandafwerking, waarna wij graag een passende offerte voor u opstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* Verplicht veld